Προσφορά της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας στο εργαστήρι ΑμΕΑ «Υφάδι» Νάουσας

Προσφορά της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας στο εργαστήρι ΑμΕΑ «Υφάδι» Νάουσας

Στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας (ΟΝΝΕΔ), που συντονίζει σε όλη την Ελλάδα, η Κεντρική

Διοίκηση της Οργάνωσης, για προσφορά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στα παιδιά, η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας πρόσφερε σήμερα έναν πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή, στο δημιουργικό εργαστήρι ΑμΕΑ «Υφάδι» της Νάουσας.

Η παράδοση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, στην πρόεδρο του «Υφάδι» κα Ευγενία Ζάλιου, έγινε από εκπροσώπους των οργανώσεων της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και Δημ.Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Νάουσας, Δημ.Τ.Ο. Αλεξάνδρειας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ν.Ε. Αλέξανδρο Καλαϊτζίδη.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ, ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες που φιλοξενεί και προσφέρει το «Υφάδι» και έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρό του, κα Ευγενία Ζάλιου και στους συνεργάτες της, για τον αγώνα που κάνουν και για την σπουδαία κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά τους.

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Βέροιας, Αλεξάνδρειας και Νάουσας, θεωρώντας ότι η κοινωνική συνεισφορά σε συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και σε φορείς που επιτελούν αντίστοιχο κοινωνικό έργο, δεν πρέπει να εξαντλείται μόνο σε περιόδους γιορτών, θα συνεχίσουν παρόμοιες δράσεις, αξιοποιώντας την θέληση για προσφορά, των μελών τους και την διάθεση για συμπαράσταση όλων των φίλων της ΟΝΝΕΔ.

Άλλωστε η ΟΝΝΕΔ θεωρεί ότι η εθελοντική προσφορά, έγινε πλέον θεσμός, που συμβάλλει έως και καθοριστικά στην αντιμετώπιση κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων, στις τοπικές κοινωνίες, αναπληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό, τα κενά που δημιουργεί η κρατική αδυναμία. Και στην κατεύθυνση αυτή, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

Για την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας
Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας