Στην Αλεξάνδρεια ο Χάρης Καστανίδης, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (φωτο-βίντεο) Κύριο

Στην Αλεξάνδρεια ο Χάρης Καστανίδης, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής (φωτο-βίντεο)

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου 2021, ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές το φθινόπωρο, βουλευτής του κόμματος Χάρης Καστανίδης.

 

Ο κ. Καστανίδης συναντήθηκε με μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ στον πολυχώρο «Stathmos», όπου είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις θέσεις του και να συνομιλήσει μαζί τους.

 

Ο κ. Καστανίδης τόνισε ότι φιλοδοξία του είναι το ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει μεγάλη δημοκρατική παράταξη, κάτι κρίσιμο και αναγκαίο και για το καλό της χώρας.

 

Τόνισε επίσης πως μέχρι το τέλος του 2022 προβλέπονται δυσοίωνες εξελίξεις για τη χώρα στο οικονομικό πεδίο και χρειάζεται μέχρι τότε η δημοκρατική παράταξη να είναι πλήρως ανασυγκροτημένη με σαφές ιδεολογικό και πολιτικό πρόγραμμα.

 

Αναλυτικά η δήλωσή της υποψηφιότητάς του:

 

«Υπάρχουν εποχές που τα σύνορά τους μετατοπίζονται πιο κοντά στους ανθρώπους και τις ελπίδες τους. Και γίνεται η ζωή τους καλύτερη και δικαιότερη.

 

Στην πατρίδα μας, τέτοια άλματα προόδου συνδέθηκαν πάντοτε με τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που στα χρόνια της μεταπολίτευσης πήρε το όνομα, τα χρώματα και τη φωνή του ΠΑΣΟΚ.

 

Στη μεγάλη αυτή παράταξη των ιδεών του δημοκρατικού σοσιαλισμού, που άλλαξε τη μοίρα της χώρας και των πολιτών της, δεν ταιριάζει η κατήφεια ενός ισχνού παρόντος. Δεν της ταιριάζει να ζει ανάμεσα στην ανάμνηση ενός λαμπρού παρελθόντος και στη σημερινή μελαγχολία των χαμηλών προσδοκιών.

 

Είναι ανάγκη να ξαναβρεί την ψυχή της, την ταυτότητά της και τον βηματισμό της, να ξαναγίνει μεγάλη, γιατί μόνο έτσι θα βρουν και τον δικό τους βηματισμό προς το μέλλον η Ελλάδα και οι Έλληνες.

 

Η απόφασή μου να διεκδικήσω την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής αυτή την επιδίωξη υπηρετεί. Είναι και το προσωπικό μου χρέος απέναντι στην παράταξη που φιλοξένησε τα πιο ευγενικά όνειρα διαφορετικών γενεών».

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας