Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Τάσος Μπαρτζώκας

Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Τάσος Μπαρτζώκας

Στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, όπου και συνάντησε τον Αναπληρωτή Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ν. Νικολαΐδη και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου, προκειμένου να θέσουν μεταξύ τους, τις βάσεις συνεργασίας για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων στην Ημαθία, ενόψει και της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Ο Βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί για τυχόν κενά σε δασκάλους και καθηγητές, κατόπιν και της ολοκλήρωσης των μόνιμων διορισμών και των τοποθετήσεων αναπληρωτών, ώστε να θέσει τα ζητήματα στην Υπουργό, κ. Κεραμέως και να καλυφθούν το συντομότερο δυνατό.

 

Παράλληλα, ενημερώθηκε για θέματα χρηματοδότησης που καλύπτουν τις πάγιες λειτουργίες των σχολείων και συζήτησε για τους τρόπους, με τους οποίους θα μπορούσε να συνδράμει σε αύξηση των πόρων, ιδίως εν μέσω συνεχόμενων τιμαριθμικών αυξήσεων.

 

Ο Τάσος Μπαρτζώκας εστίασε και στο ζήτημα των ελλείψεων σε προσωπικό παράλληλης στήριξης, καθώς τον απασχολεί ιδιαίτερα η ισότιμη εκπαίδευση, η ομαλή ένταξη και η κοινωνικοποίηση των παιδιών με αναπτυξιακά θέματα και δεσμεύτηκε να εξαντλήσει τις δυνάμεις του στην αποκατάσταση των προβλημάτων.

 

Δεσμεύτηκε επιπλέον, να προωθήσει τις προτάσεις των Διευθυντών για νομοθετικές ρυθμίσεις, που αφορούν την αποτελεσματικότητα του σχολικού πλαισίου.

 

Ο Βουλευτής συνομίλησε και με τα στελέχη της διοίκησης της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων, που προωθεί η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και συγχαίροντας τους για το έργο τους.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας