Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσ/κης η Φώφη Γεννηματά - Τοπικά στελέχη έδωσαν το παρόν Κύριο

Στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσ/κης η Φώφη Γεννηματά - Τοπικά στελέχη έδωσαν το παρόν

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, προσυνεδριακή εκδήλωση, σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενόψει του συνεδρίου της ΔΗΣΥ τον Ιούνιο.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά ξεκίνησε την ομιλία της στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης»: «Οφείλουμε να μεταβούμε από το κράτος – επιχειρηματία και αποκλειστικό χρηματοδότη της ανάπτυξης στον πολίτη παραγωγό – δημιουργό και από τις βαριές υποδομές στην παραγωγική ανασυγκρότηση» είπε η κυρία Γεννηματά.

Τονίζοντας «να βγάλουμε τη νέα γενιά μπροστά» . Πυρά εξαπέλυσε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «Η δεύτερη αφορά τις ευθύνες της δεξιάς για την καταστροφική για την οικονομία περίοδο 2004-2009.

Εμείς θα συμφωνήσουμε με όλες τις Εξεταστικές για λόγους αρχής. Διαφάνεια για τους πάντες και παντού. Δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε και τίποτε να φοβηθούμε» τόνισε η κυρία Γεννηματά με αφορμή την εξεταστική για την Υγεία. Στην συνέχεια, μίλησε φυσικά και για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, υπογραμμίζοντας πως θα είναι «μαζικό, ποιοτικό , ανοιχτό και Δημοκρατικό.

Ένα συνέδριο της Κοινωνίας. Το τέταρτο μεγάλο βήμα, το οποίο κάνουμε είναι το Συνέδριό μας. Ένα συνέδριο, μαζικό, ποιοτικό , ανοιχτό και Δημοκρατικό. Ένα συνέδριο της Κοινωνίας.

Για πρώτη φορά σε συνέδριο πολιτικού Φορέα θα είναι η κοινωνία κυρίαρχη. Το 50% των συνέδρων μας , θα είναι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης, των συνδικαλιστικών Σωματείων, των Επιστημόνων, των Επιμελητηρίων, της Νέας Γενιάς. Θα είναι αιρετοί εκπρόσωποι της Κοινωνίας σε διάφορες συλλογικότητες.

Ανοίγουμε την Παράταξη στους Πολίτες. Δίνουμε και πάλι πίσω την Παράταξη στο Λαό.» Ήταν η πιο επιτυχημένη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων επεσήμαναν τοπικά στελέχη του Ν. Ημαθίας και συγκεκριμένα του Δήμου Αλεξάνδρειας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

φωτό:thecaller.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας