Στο πλευρό των αγροτών στην διαδήλωση που πραγματοποίησαν στην Αθήνα, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, Κύριο

Στο πλευρό των αγροτών στην διαδήλωση που πραγματοποίησαν στην Αθήνα, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης,

Στο πλευρό των αγροτών της Ημαθίας, οι οποίοι διαδήλωσαν το πρωί της Τετάρτης 18ης Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα ,μαζί με συναδέλφους τους από όλη τη χώρα, βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, στηρίζοντας το δίκαιο

των αιτημάτων τους.
Ο κ. Καλαϊτζίδης, σε δήλωση του στους συγκεντρωμένους αγρότες, απεύθυνε χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είναι αλληλέγγυος στον αγώνα τους.

« Πολλές φορές ο Απόστολος Τζιτζικώστας επεσήμανε το γεγονός ότι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της χώρας μας δεν ζητούν να μην φορολογούνται, αλλά να φορολογούνται με βάση τα πραγματικά τους εισοδήματα και με λογικές κλίμακες. Δυστυχώς τα μέτρα που επέβαλλε η κυβέρνηση είναι άδικα και εξοντωτικά για την αγροτική τάξη. Είμαστε στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Ημαθίας και ολόκληρης της χώρας. Η παραγωγή του κόπου τους είναι αυτή που φέρνει συνάλλαγμα και θέσεις εργασίας στην χώρα μας. Είναι η μόνη εναπομείνασα βαριά βιομηχανία της Ελλάδας» τόνισε από το Σύνταγμα, ο κ. αντιπεριφερειάρχης.

Τον κ.Καλαϊτζίδη ευχαρίστησαν για την συνεχή του συμπαράσταση στους αγώνες τους οι πρόεδροι των αγροτικών συλλόγων και των συνεταιρισμών της Ημαθίας, που διαμαρτυρήθηκαν στην Αθήνα. Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ.Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας κ.Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι της διοικούσας παράταξης της ΠΚΜ «Αλληλεγγύη» από όλη την Κεντρική Μακεδονία.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας