Στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στο 6ο Δημοτικό της Βέροιας παρευρέθηκε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τον αγιασμό της φετινής σχολικής χρονιάς, τον οποίον και τέλεσε ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.


Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε στους μαθητές και στις μαθήτριες ότι βρίσκονται και πάλι στον φιλόξενο χώρο του σχολείου που αποτελεί όχι μόνο κυψέλη γνώσεων αλλά και αφετηρία νέων εμπειριών, καινούργιων φιλιών και αναμνήσεων, που θα κρατήσουν μία ζωή.


Απευθυνόμενος στους γονείς, ο Βουλευτής Ημαθίας σημείωσε ότι το χαμόγελο των παιδιών και την υπερηφάνεια και συγκίνηση των ίδιων των γονέων, θα συνοδεύουν διαρκώς η υποστήριξη και η καθοδήγηση των άξιων δασκάλων, με στόχο μία δημιουργική, χαρούμενη και γεμάτη επιτυχίες σχολική χρονιά.


Κλείνοντας, ο κ. Τσαβδαρίδης παραίνεσε τους μαθητές και τις μαθήτριές να μην πάψουν ποτέ να επιδιώκουν να γίνονται καλύτεροι σε όλα. Όχι για να νικήσουν τους άλλους αλλά για να νικήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας