ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας Κύριο

ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας
Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του ελαστικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας.
Μετά και την υπογραφή της σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και της αναδόχου εταιρείας  το όνειρο αθλητών , γονιών και προπονητών για την κατασκευή του τάπητα θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα.
Το έργο ύψους 605.060 ευρώ εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 2 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την αγαστή συνεργασία του πρώην Γ.Γ  Αθλητισμού κ. Συναδινού , των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό και του Αθλητικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας.
Μπορεί ο κ. Γκυρίνης να λησμόνησε τις τότε προσπάθειες και τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετώπιζε η υλοποίηση του μεγαλύτερου αθλητικού έργου στον Νομό Ημαθίας είμαστε βέβαιοι όμως πως οι πολίτες θυμούνται πως επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης υλοποιήθηκαν ή εντάχθηκαν στην Ημαθία αθλητικά έργα ύψους άνω του 1,000,000 ευρώ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδειξε έμπρακτα και στον αθλητισμό την στόχευση σε αναπτυξιακά έργα στην περιφέρεια , η ΝΔ μέχρι σήμερα στον νομό μας έχει να επιδείξει τα περίφημα Voucher της ντροπής και την απένταξη έργων όπως η σύνδεση φυσικού αερίου στην Βέροια , καθείς με τις προτεραιότητες του.
ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας