Συνεχίζουν τις περιοδείες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Κύριο

Συνεχίζουν τις περιοδείες τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Κλιμάκιο στελεχών του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας με επικεφαλής τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, Σάββα Τσιχλακίδη, συνοδευόμενο από μέλη της Ν.Ε. Γεώργιο Κόγια και Μιχάλη Χασιώτη, τους υποψήφιους βουλευτές Νικόλαο Τσιαμήτρο και Χαράλαμπο Γκιόνογλου, καθώς και το στέλεχος του τοπικού ΠΑΣΟΚ, Θούλη Σιδηροπούλου, περιόδευσαν το πρωί της Τρίτης στη λαϊκή αγορά της Βέροιας και μοίρασαν εκλογικό υλικό.

 

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας, πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 12 Ιουνίου, περιοδεία σε χωριά του Νομού Ημαθίας.

 

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας κλιμάκιο της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Ημαθίας, αποτελούμενο από τους υποψήφιους βουλευτές Νικόλαο Τσιαμήτρο, Ολυμπία Αποστόλου και Χαράλαμπο Γκιόνογλου, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, Μαρία Καραγιαννίδου, Γεώργιο Κόγια και Σωτήριο Μαυρόπουλο, στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ Φιλλιώ Καρανικολακοπούλου και Νίκο Μπρουσκέλη, καθώς και οι πρώην Δήμαρχοι Βέροιας Ανδρέας Βλαζάκης και Αντιγονιδών Τάσος Τασιόπουλος, περιόδευσε στα χωριά του Σταυρού, των Καβασίλων, της Ξεχασμένης, του Κεφαλοχωρίου, του Καμποχωρίου, του Βρυσακίου και του Νησίου.

 

Διανεμήθηκε υλικό που περιείχε τις βασικές προγραμματικές προτάσεις του κόμματος (12 προτεραιότητες), όπως επίσης τις θέσεις του κινήματος για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια.

 

"Το κλίμα ήταν πολύ θετικό και η αντιμετώπιση του κόσμου συγκινητική, ενώ στις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως τα υψηλά κόστη των λογαριασμών, οι υψηλές τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης και τα προβλήματα που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας" αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Σήμερα, Τρίτη 13 Ιουνίου, οι περιοδείες συνεχίζονται σε Μακροχώρι, Νικομήδεια, Διαβατό, Κουλούρα και Μέση, ενώ αύριο, Τετάρτη 14 Ιουνίου, σε Πλατύ, Κλειδί, Τρίκαλα, Πλάτανος και Κορυφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας