ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Κερδοσκόποι και ακρίβεια

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Κερδοσκόποι και ακρίβεια

Λίγο πριν το χειμώνα και η παγωνιά έχει ήδη ενσκήψει στις ζωές μας.

 

Η ακρίβεια καλά κρατά και θεριεύει μέρα με τη μέρα, οδηγώντας μας σε ένα αβέβαιο, σκοτεινό και κρύο αύριο.

 

Με πρόσχημα εδώ και χρόνια τη διεθνή κατάσταση, η ΝΔ δεν αναλαμβάνει καμιά πρωτοβουλία για να την αντιμετωπίσει. Αν και όλοι μας αναγνωρίζουμε ότι μπορεί οι διεθνείς εξελίξεις να επιβαρύνουν τη διεθνή οικονομία, ταυτόχρονα όμως αντιλαμβανόμαστε ότι αυτή είναι και η χρυσή ευκαιρία των κερδοσκόπων να συνεχίσουν να καταληστεύουν τον κόπο μας.

 

Η ΝΔ όχι μόνο δεν θέλει να ανακόψει αυτή τησε βάρος μας λεηλασία, αλλά με επιδόματα που προέρχονται από τη δική μας φορολόγηση, προσπαθεί να μας πείσει ότι νοιάζεται για εμάς!

 

Όχι δε νοιάζεται για εμάς. Η μόνη της έγνοια είναι να διασφαλίσει ότι το καθεστώς της ασυδοσίας των διάφορων καρτέλ θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτά θα συνεχίσουν να θησαυρίζουν, αδιαφορώντας για τις δικές μας ζωές και για τον αγώνα μας να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

 

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μπει τέλος στα αδιέξοδα της ΝΔ, να μπει τέλος στην ασυδοσία και το κερδοσκοπικό γλέντι των κάθε είδους καρτέλ. Να ξημερώσει μια νέα εποχή, όπου όλοι μας θα έχουμε θέση, θα ζούμε με αξιοπρέπεια και με τη σιγουριά ότι σε οποιαδήποτε αντιξοότητα δεν θα είμαστε μόνοι.

 

 

Γραφείο τύπου

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας