Τάσος Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο στον αγώνα που κάνουμε μαζί για μια ισχυρή Ελλάδα! Στις 25 Ιουνίου πάμε μπροστά!» Κύριο

Τάσος Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο στον αγώνα που κάνουμε μαζί για μια ισχυρή Ελλάδα! Στις 25 Ιουνίου πάμε μπροστά!»

Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνεχίζει ασταμάτητα τις επισκέψεις του σε όλες τις περιοχές του Nομού ενόψει των εκλογών της 25η Ιουνίου. Την 1η Ιουνίου βρέθηκε σε Νησέλι, Καψοχώρι, Λουτρό, Κεφαλοχώρι και Ξεχασμένη, όπου οι πολίτες τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα ότι θέλουν μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε στους πολίτες ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι οι πιο κρίσιμες, καθώς θα κρίνουν ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία και ότι η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος. Πολιτική με επίκεντρο τον άνθρωπο, ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, μόνιμη αντιμετώπιση της ακρίβειας, αύξηση των μισθών, μείωση της φορολογίας και στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε: «Κάθε μέρα, σε κάθε συνάντηση ο κόσμος, οι συμπολίτες μας δείχνουν με τον πιο έντονο τρόπο ότι θέλουν μια αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, στον αγώνα που κάνουμε μαζί, για μια ισχυρή Ελλάδα! Στις 25 Ιουνίου πάμε μπροστά!»

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας