Τάσος Μπαρτζώκας: Η κατασκευή νέου Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια «μπαίνει στις ράγες»

Τάσος Μπαρτζώκας: Η κατασκευή νέου Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια «μπαίνει στις ράγες»

Με αντικείμενο την κατασκευή νεόκτιστου Ειδικού Σχολείου στην Αλεξάνδρεια πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τάσου Μπαρτζώκα, με στελέχη της υπηρεσίας των Κτηριακών Υποδομών Δημοσίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Τιμολέων Κατσίπος, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Αθανάσιος Γιάνναρης και ο Γενικός Διευθυντής Έργων, κ. Θεόδωρος Κυριαζόπουλος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας, κ. Παναγιώτη Γκυρίνη, με στόχο την αποσαφήνιση των στοιχείων οικοπέδου, για την στέγαση του νέου σχολείου.

 

Ο Βουλευτής διευκρίνισε στο ΔΣ ότι δεν υφίσταται κανένα ενδεχόμενο για επισκευή του υπάρχοντος κτηρίου, καθώς όπως ξεκαθάρισε, αφενός αυτό θα ήταν μια «μεσοβέζικη» λύση», αφετέρου οι υφιστάμενες ελλείψεις του κτηρίου καθιστούν εντελώς ακατάλληλη την στέγαση και εκπαιδευτική διαδικασία.

 

Αφού εξασφάλισε την πολιτική συμφωνία για δημιουργία νέου σχολείου, διερευνήθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι προϋποθέσεις ωρίμανσης του έργου. Βασική εξ αυτών, η εύρεση οικοπέδου και ο μετέπειτα χαρακτηρισμός του ως σχολικού, προκειμένου η κατασκευή του να ενταχθεί στο Προγραμματισμό Έργων της ΚΤΥΠ.

 

Ο Τάσος Μπαρτζώκας έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία και με την Υπουργό Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως, από την οποία έχει εξασφαλίσει την αμέριστη υποστήριξη και την πολιτική βούληση να τρέξουν όλες οι διαδικασίες με ταχύτητα. Γεγονός που επιτρέπει στο Βουλευτή να αισιοδοξεί αλλά και να οργανώνει συντονισμένα τις επόμενες κινήσεις του.

 

Κατόπιν της πολύ θετικής συνάντησης, ο Τάσος Μπαρτζώκας εξέφρασε την ικανοποίηση του και τις ευχαριστίες του στα στελέχη της ΚΤΥΠ. Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής διατηρεί άριστες σχέσεις με τα μέλη του ΔΣ, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη συνεχόμενη συνεργασία τους για την παροχή σύγχρονου εξοπλισμού σε δεκάδες σχολεία της Ημαθίας, όσο και με τη διαρκή ανάληψη κοινών πρωτοβουλιών.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας