Τάσος Μπαρτζώκας: Μετά και την εύστοχη παρέμβασή του, δόθηκε λύση για το αυξημένο ρεύμα, για πολλές επιχειρήσεις!

Τάσος Μπαρτζώκας: Μετά και την εύστοχη παρέμβασή του, δόθηκε λύση για το αυξημένο ρεύμα, για πολλές επιχειρήσεις!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας είχε επισημάνει με έμφαση, στην τοποθέτησή του για τον Προϋπολογισμό του 2023, ότι η κλιμακωτή επιδότηση ρεύματος σε επιχειρήσεις, που έχουν ισχύ έως 35 κιλοβολτ αμπέρ αλλά καταναλώνουν πάνω από 2000 κιλοβατώρες, πλήττει ιδιαίτερα μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως αρτοποιεία και κρεοπωλεία. Είχε επίσης, ζητήσει την περαιτέρω στήριξή τους και την επανεξέταση των μέτρων, ειδικά για αυτή την κατηγορία καταναλωτών ρεύματος.

 

Μετά την ανακοίνωση της Κυβέρνησης ότι προχωρά στην καταβολή της αναδρομικής επιδότησης, σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος εμπορικών καταναλωτών με παροχή ισχύος έως 35 kVA, αρτοποιείων καθώς και αγροτών, ύψους 85 εκατ. ευρώ, για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, ο Βουλευτής είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

 

Όπως ο ίδιος δηλώνει «η αναδρομική επιδότηση θα ανακουφίσει πολλούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες, όπως πχ αρτοποιούς, αλλά και αγρότες, που έχουν επιβαρυνθεί υπέρμετρα από την κλιμακωτή επιδότηση, όπως ακριβώς είχα επισημάνει στους Υπουργούς. Χαίρομαι που μια ουσιαστική παρέμβαση εισακούστηκε, από την Κυβέρνησή μας και θα επωφεληθούν πολλοί συμπολίτες μας.»

 

Για την παρέμβαση του Βουλευτή: ανατρέχετε εδώ: https://youtu.be/kOBs3e4N8oM

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας