Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει για πρόεδρο η Φρόσω Καρασαρλίδου

Την Έφη Αχτσιόγλου στηρίζει για πρόεδρο η Φρόσω Καρασαρλίδου

Την υποστήριξη της στην υποψήφια πρόεδρο Έφη Αχτσιόγλου εκφράζει με δήλωση της η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου. Αναλυτικά:

 

 

"Με σεβασμό και εκτίμηση στα πρόσωπα και τις θέσεις όλων των υποψηφίων Προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, οφείλω, όπως έκανα πάντα, να πάρω θέση. Αποφάσισα να στηρίξω την υποψηφιότητα της Έφη Αχτσιόγλου -

 

Πρώτον, είναι μία γυναίκα δυναμική με άψογο βιογραφικό, όχι μόνο ακαδημαϊκό, αλλά πλούσιο με αγώνες στις άνισες μάχες που δόθηκαν με τους δανειστές, όταν ήταν βασικό στέλεχος της διαπραγματευτικής ομάδας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα δύσκολα μνημονιακά χρόνια.

 

Δεύτερον, από τη μέρα που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή, μέχρι και σήμερα, δίνει με την παρουσία της μαθήματα πολιτικού πολιτισμού, χωρίς εκπτώσεις στην υποστήριξη των απόψεών της.

 

Τρίτον, δεν χρωστάει σε κανέναν την πολιτική της πορεία, εκτός από την διορατικότητα του Αλέξη Τσίπρα.

 

Τέταρτον, πολύ σημαντικό, θεωρώ πως είναι η υποψήφια που μπορεί να εμπνεύσει όλους μας, να ξεκαθαρίσει το πολιτικό μας στίγμα, να μετατρέψει την κοινωνική πλειοψηφία των μη προνομιούχων Ελλήνων σε μια ισχυρή πολιτική πλειοψηφία, να μας ενώσει σε μία κοινή προσπάθεια για να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αυτό που όλοι θέλουμε και η κοινωνία ελπίζει. Μία δύναμη αλλαγής, δικαιοσύνης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης.

 

Θέλω, τέλος, να ευχηθώ η διαδικασία εκλογής να είναι γόνιμη και δημιουργική. Να αγωνιστούμε για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στη μεγάλη παράταξη που φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε, για το καλό των πολλών. Όσο με αφορά σε αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψω.

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν περισσεύει κανένας".

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας