Βαγγέλης Παπαγεωργόπουλος: Πάντα δίπλα σας, παρών στην καθημερινότητα για τον Δήμο που οραματιζόμαστε, που αγαπάμε και μας αξίζει! Κύριο

Βαγγέλης Παπαγεωργόπουλος: Πάντα δίπλα σας, παρών στην καθημερινότητα για τον Δήμο που οραματιζόμαστε, που αγαπάμε και μας αξίζει!

Νιώθω μεγάλη την ευθύνη της εντολής που μου δώσατε και της αποστολής που μου αναθέσατε στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω καθεμία και καθέναν σας ξεχωριστά για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε να με εμπιστευθείτε με την ψήφο σας στην πράξη και να με αναδείξετε δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Αλεξάνδρειας.


Υπόσχομαι, μένοντας πιστός στις αρχές μου, να προσπαθήσω με τις όποιες δυνάμεις μου να φανώ αντάξιος στις προσδοκίες σας για την πόλη μας, για τα χωριά μας, για το Δήμο μας.

 

Το σημαντικότερό μου επίτευγμα είναι το γεγονός ότι με θεωρείτε δικό σας άνθρωπο.

 

Ενωμένοι θα συνεχίσουμε για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ώστε να πάμε και τα επόμενα χρόνια τον Δήμο Αλεξάνδρειας υπεύθυνα, σταθερά, μπροστά. Με επίκεντρο τον πολίτη!

 

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου!


Πάντα δίπλα σας, παρών στην καθημερινότητα αλλά και σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, για τον Δήμο που οραματιζόμαστε, για την Αλεξάνδρεια που αγαπάμε και μας αξίζει!

 

Βαγγέλης Παπαγεωργόπουλος

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας