Ζητήματα Ημαθίας και κριτική από τον Άγγελο Τόλκα στον Προϋπολογισμό Κύριο

Ζητήματα Ημαθίας και κριτική από τον Άγγελο Τόλκα στον Προϋπολογισμό

Για ακόμη μια φορά ο Άγγελος Τόλκας, μέσα από την ομιλία του στον προϋπολογισμό, εστίασε σε ζητήματα της Ημαθίας κι επιτέθηκε τόσο στην κυβέρνηση όσο και στους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ Ημαθίας.

Μέσα από τις τοποθετήσεις του και τις ερωτήσεις του στη Βουλή είναι αλήθεια ότι από τον Ιούλιο έχει καλέσει τους βουλευτές Ημαθίας αλλά και την κυβέρνηση σε εφαρμογή ενός τοπικού σχεδίου δράσης αλλά και μιας κοινής εκδήλωσης για να στηριχθεί η αντιμετώπιση της πανδημίας στο νομό μας.

Μάλιστα την πρόταση αυτήν επανάφερε σε πρόσφατη συνάντηση με τους εμπορικούς συλλόγους Ημαθίας στο επιμελητήριο. Και όπως αποκάλυψε στη Βουλή, ενώ αρχικά έγινε δεκτή η πρόταση μετά "μην τους είδατε" όπως είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης επιτιθέμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη τον κατηγόρησε ακόμη μια φορά για τις ψευδείς υποσχέσεις του για τα 10,7 εκατομμύρια για τα 3-5 Πηγάδια λέγοντας ειρωνικά ότι πρόκειται για "τα νούμερα του κου Γεωργιάδη". Αντίστοιχες ήταν οι αναφορές του και για τους αγρότες για τους οποίους ανέφερε ότι τους περιμένει ένα μαύρο μέλλον.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας