Δωρεάν μαθήματα και πιστοποίηση Drupal για αρχάριους! Κύριο

03 Ιαν 2017
Δωρεάν μαθήματα και πιστοποίηση Drupal για αρχάριους!

Θέλετε να μάθετε να δημιουργείτε πανίσχυρα websites; Εγγραφείτε σήμερα στο MOOC Drupal του OpenEducation.GR!

Τα δωρεάν ανοικτά

online μαθήματα - MOOCs, ξεκίνησαν σαν νέα τάση στην εκπαίδευση το 2012 από την Αμερική και εξαπλώθηκαν σε όλον τον κόσμο. Στην Ελλάδα, προσφέρονται MOOCs από το mathesis, από το 2015, σχετικά με την Ιστορία, τη Φιλοσοφία και τη Φυσική.

Ένα νέο website, το OpenEducation.GR, στα πλαίσια της υλοποίησης ερευνητικού προγράμματος, προσφέρει από τον Οκτώβριο του 2016 καινοτόμα Microlearning MOOCs, για την εκμάθηση του Drupal και τη δημιουργία πανίσχυρων δικτυακών τόπων.

Το OpenEducation.GR καινοτομεί ως προς τη μεθοδολογία εκπαίδευσης η οποία είναι Microlearning και ως προς την πιστοποίηση η οποία είναι Open Badge.
• Στο Microlearning, τα μαθήματα είναι χωρισμένα σε μικρές ανεξάρτητες μονάδες και διαρκούν λίγα λεπτά, για να ταιριάζουν περισσότερο στον σύγχρονο τρόπο ζωής.
• Τα Open Badges είναι σύγχρονες ψηφιακές πιστοποιήσεις που απονέμονται για διαδικτυακές εκπαιδεύσεις. Εφαρμόζονται από μεγάλα πανεπιστήμια και εταιρίες του εξωτερικού. Μπορούν να περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό προφίλ (για παράδειγμα στο Linkedin) ενός υποψηφίου για εργασία.

Το επόμενο Microlearning MOOC του OpenEducation.GR, για την εκμάθηση του Drupal και της δημιουργίας πανίσχυρων websites, θα πραγματοποιηθεί από 16 Ιανουαρίου έως 26 Φεβρουαρίου 2017. Τόσο η εκπαίδευση όσο και η πιστοποίηση Drupal Developer Open Badge είναι δωρεάν.

Εάν σας ενδιαφέρουν τα μαθήματα και θέλετε να θέσετε τον πρώτο στόχο σας για το 2017, εγγραφείτε τώρα στο MOOC Drupal του Open Education.GR και ξεκινήστε μια νέα καριέρα!

Υπερσύνδεσμοι:

openeducation.gr

http://bit.ly/2hYYo8a

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας