Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση SECUREXPO 2016 της Κένυας

25 Νοε 2016
Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην έκθεση SECUREXPO 2016 της Κένυας

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E συνεχίζει επιτυχώς την προώθηση των προϊόντων της στην Υποσαχάρια Αφρική, η οποία είμαι μία ενδιαφέρουσα ανερχόμενη αγορά και μπορεί να δημιουργήσει μακροπρόθεσμα μία αξιόπιστη

πλατφόρμα πελατολογίου. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας συμμετείχε στην έκθεση SECUREXPO, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου 2016 στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση ασφαλείας στην Αφρικανική ήπειρο, η οποία διοργανώθηκε από τους εμπειρότερους διοργανωτές εκθέσεων της Αφρικής, στο Κέντρο Θεωρήσεων «Oshwal» του Ναϊρόμπι, με στόχο των διοργανωτών να καταστήσουν την Κένυα ως μία ασφαλή και αναπτυσσόμενη χώρα.

Το περίπτερο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφθηκαν πολυάριθμοι επισκέπτες, που είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και την χρήση των νέων της προιόντων. Η SECUREXPO σημείωσε αύξηση εκθετών κατά 25% με πάνω από 70 εταιρείες και παρουσίαση χιλιάδων προϊόντων.Την ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησε ο κ. Ιωάννης Κουρκουτάς - Africa Regional Manager, ο οποίος ήρθε σε επαφή με όλους τους επισκέπτες αλλά και με εκπροσώπους της πολιτείας και τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις της εταιρείας και γενικότερα του κλάδου του ηλεκτρολογικού υλικού.

H SECUREXPO υποδέχθηκε περίπου 2.500 επαγγελματίες του κλάδου κατά την διάρκεια των τριών ημερών και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε επενδύσεις τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρουσίασε τα νέα προϊόντα της που παράγονται στη χώρα μας και επιδιώκουν τη σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και την επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους.

Παράλληλα, σκοπός της OLYMPIA ELECTROINCS A.E. είναι η συνεργασία της με εταιρείες της Κένυας και των υπολοίπων χωρών της Υποσαχάριας Αφρικής.'

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας