Τι αλλάζει στα Instagram Stories

Τι αλλάζει στα Instagram Stories

Τα Private Story Likes, μια νέα δυνατότητα η οποία επιτρέπει να κάνουμε like στα stories άλλων χρηστών, χωρίς να τούς στέλνουμε DΜ, λανσάρει το Instagram.

 

Μέχρι στιγμής, κάθε αντίδραση στα stories των άλλων, εμφανίζονταν ως απάντηση στα προσωπικά τους μηνύματα. Η νέα αυτή δυνατότητα, θα δείχνει την αντίδρασή μας στα stories των άλλων χωρίς να καταλαμβάνουμε χώρο στα DM τους.

 

Πού θα εμφανίζονται τα Private Likes


Σε ένα βίντεο, ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι, ανέφερε ότι «πλέον, περνώντας από τα stories, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς μεταξύ του σημείου που γράφουμε τα μηνύματα και του εικονιδίου των reactions. Αν το πατήσουμε, θα στείλει την αντίδραση στον δημιουργό του story. Η αντίδραση θα εμφανίζεται στη λίστα προβολής κι όχι στα DM». «Η ιδέα είναι να διασφαλίσουμε ότι θα εκφράζουμε περισσότερη υποστήριξη, χωρίς να επιβαρύνουμε τα DM των άλλων», συνέχισε.

 

Τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια το Instagram, το οποίο ανήκει πλέον στη Meta, κάνει δοκιμές. Μία από αυτές είχε να κάνει και με την απόκρυψη των likes στη ροή όμως, εντέλει, η επιλογή παρέμεινε ανοιχτή για τον κάθε χρήστη, που μπορεί να αποφασίζει αν θα επιτρέπεται η απόκρυψή τους. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία πρόσθεσε και τη δυνατότητα διαγραφής εικόνων και βίντεο από ένα καρουζέλ, το περασμένο φθινόπωρο.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας