Απόστολος Βεσυρόπουλος: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακαίνιση, τον εκσυγχρονισμό, την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας Κύριο

Απόστολος Βεσυρόπουλος: Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανακαίνιση, τον εκσυγχρονισμό, την ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας

Παρουσία του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, και του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, υπογράφηκε στα γραφεία της 3ης ΥΠΕ, η σύμβαση μεταξύ της 3ης ΥΠΕ και της ανάδοχης εταιρίας για την ανακαίνιση 9 Κέντρων Υγείας μεταξύ των οποίων και το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.


Χαίρομαι ιδιαίτερα που ακόμη ένα σπουδαίο έργο με γνώμονα τους πολίτες, την προάσπιση του δημοσίου αγαθού της υγείας και την περαιτέρω αναπτυξιακή ώθηση της τοπικής οικονομίας, υλοποιείται κατόπιν συντονισμένων ενεργειών μου και συνεργασίας μου με τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Υγείας.


Πρόκειται για ένα έργο πνοής που θα χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες και να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας