Δήλωση του Κων/νου Λυκοστράτη για τις προκηρύξεις θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Νάουσας Κύριο

Δήλωση του Κων/νου Λυκοστράτη για τις προκηρύξεις θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Νάουσας

«Με μεγάλη χαρά ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Υγείας για την έγκριση 5 οργανικών θέσεων Ιατρών 4 σε βαθμό Διευθυντή (Χειρουργικής, Εσωτερικής Παθολογίας, Ακτινολογίας, Αναισθησιολογίας) και 1 σε βαθμό επιμελητη Α (Ακτινολογίας) για το Νοσοκομείο Νάουσας.

 

Ακολουθεί η προκήρυξη 1 θέσης Συντονιστή Διευθυντή Ακτινολογίας αλλά και 3 θέσεις λοιπου προσωπικού (ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών και ΠΕ Φαρμακοποιών) που ως σύνολο θέσεων συνολικά σχεδιάσαμε, αιτηθήκαμε και διεκδικήσαμε εδώ και πολύ καιρό με την υπογραφή και σφραγίδα της Διοίκησης του Νοσοκομείου Νάουσας.

 

Σε κάθε μας κίνηση και αίτημα από την πρώτη ημέρα αυτής της θητείας είμαστε τυχεροί να λαμβάνουμε υποστήριξη από διαχρονικους φίλους του Νοσοκομείου Νάουσας. Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για ενίσχυση του ΕΣΥ τα τελευταία χρόνια, που μετά από μια 10ετια κρίσης και μια πανδημια βγήκε απροσδόκητα δυνατό και πιο έμπειρο.

 

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για το υπουργείο να ζυγίσει δεδομένα, να μετρήσει δείκτες και ανάγκες, να βάλει προτεραιότητες και τελικά να προκυρηχθουν όλες αυτές οι θέσεις που δίνουν πνοή στο νοσοκομείο μας και στο ΕΣΥ συνολικά. Δεν ήταν ποτέ εύκολος ο δρόμος. Πάνω απ' όλα η ποιότητα και ποσότητα του παρεχόμενου έργου από το νοσοκομείο μας, η σωστή αποτύπωση δεδομένων, αλλα και οι πολλές ώρες διαβούλευσης με ανθρώπους του πολιτικού χώρου του τόπου μας οδήγησαν σε αυτό το πολύ θετικό αποτέλεσμα για το νοσοκομείο μας. Οι θέσεις στο ΕΣΥ δεν χαρίζονται, αλλά αποδίδονται βάση των αναγκών και της λειτουργίας κάθε ιδρύματος τα τελευταία έτη και βάση τεκμηρίωσης πραγματικών δεδομένων.

 

Πρωτίστως ευχαριστούμε θερμά την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την αναγνώριση των νοσοκομειακών αναγκών στην επικράτεια και τις άμεσες ενέργειες ικανοποίησης αυτών, με τη μεγαλύτερη προκήρυξη θέσεων υγειας στην επικράτεια τις τελευταίες δεκαετίες. Ευχαριστούμε επίσης τις Υπηρεσιες Υ.Υ. και ΥΠΕ για τη διασφάλιση της διαδικασίας υπέρ των θέσεων αυτών και τον επαγγελματισμό τους.

 

Για το αποτελέσματα προκήρυξης των 5 θέσεων εκ των οποίων οι περισσότερες σε θέση Διευθυντή, οφείλουμε να αποδώσουμε ένα πρόσθετα ειλικρινές ευχαριστώ στο Βουλευτή και φίλο Λάζαρο Τσαβδαρίδη αλλά και στον Ιατρό και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέα Αιδινη που (με δική τους πρωτοβουλία σε επίσκεψη τους πρόσφατα στο Υ.Υ.) εστίασαν, παρακολούθησαν και στήριξαν αποκλειστικά τις προσπάθειές της Διοίκησης στο ζήτημα προκήρυξης θέσεων, αναδεικνύοντας τη συνολική πορεία του νοσοκομείου τα τελευταία χρόνια.

 

Είμαι γενικότερα ευγνώμων σε όλους τους εκλεγμένους παράγοντες και εκπροσώπους της κυβέρνησης που στήριξαν και στηριζουν το νοσοκομείο από τη πρώτη ημέρα, τον Αντιπεριφερειάρχη και υπέρμαχο του Νοσοκομείου Κώστα Καλαϊτζίδη, τον Υπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο για την καταλυτική του δράση σε πολλαπλά θέματα όπως την έγκριση έργου των ΤΕΠ και άλλα, τους βουλευτές και φίλους Λάζαρο Τσαβδαρίδη και Τάσο Μπαρτζωκα για τη συνεχή υποστήριξη τους σε κάθε ζήτημα, τη τέως και νυν Δημαρχία τη πόλης για κάθε σωστή αναγνώριση και αποτύπωση των προσπαθειών μας και του έργου μας.

 

Βήμα προς βήμα, συνεχίζουμε μπροστά με αισιοδοξία, και ενωμένοι τα οράματα γίνονται πραγματικότητα.»

 

 

Κων/νος Λυκοστράτης

Διοικητής Γ.Ν . Νάουσας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας