Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της Ορθοπαιδικής κλινικής «Νάουσα 360ο foot and ankle Meeting

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο της Ορθοπαιδικής κλινικής «Νάουσα 360ο foot and ankle Meeting

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΝΑΟΥΣΑΣ
Νάουσα 22-12-2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνέδριο της Ορθοπαιδικής κλινικής
«Νάουσα 360ο foot and ankle Meeting»

 

Για ακόμη μια χρονιά η Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Νάουσας επιλέχθηκε και μας τίμησε με την άρτια και εξαιρετική διοργάνωση του συνεδρίου Ορθοπαιδικής χειρουργικής " Νάουσα 360ο foot and ankle Meeting»", που συμπεριλάμβανε πλήθος ομιλιών και σεμιναρίων αλλά και ζωντανή αναμετάδοση εξειδικευμένων ορθοπαιδικών χειρουργείων.

 

Το συνέδριο που διήρκησε 3 ημέρες και οργανώθηκε στην αίθουσα ΕΡΙΑ στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς » του Δήμου Η.Π. Νάουσας, συντονίστηκε από το Διευθυντή της κλινικής μας κ. Αλέξανδρο Ελευθερόπουλο, και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Καρανικόλας, , ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας κ. Αθανάσιος Μπαδέκας, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Νάουσας και ένα μεγάλο σύνολο από διακεκριμένους ομιλητές και εξειδικευμένους επιστήμονες από διάφορες χώρες.

 

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Νάουσας στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης των επαγγελματιών υγείας με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη.

 

Ο Αναπλ. Διοικητής
Γ.Ν. Ημαθίας – Υγ. Μον. Νάουσας

 

Δρ. ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας