Ανεπανάληπτο το Επετειακό Πάρτυ της Φιλοπτώχου Αλεξάνδρειας! Τα είχε όλα και πρόσφερε την απόλυτη διασκέδαση!(φωτο-βίντεο) Κύριο

Ανεπανάληπτο το Επετειακό Πάρτυ της Φιλοπτώχου Αλεξάνδρειας! Τα είχε όλα και πρόσφερε την απόλυτη διασκέδαση!(φωτο-βίντεο)

H Φιλοπρόοδος - Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία όπως μας έχει συνηθίσει εδώ και πολλά χρόνια, ένα μοναδικό Επετειακό PARTY σε παλμό και ενθουσιασμό για τα 70 χρόνια από την ίδρυσή της την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και πρόσφερε απλόχερα την απόλυτη διασκέδαση!

 

Η οικοδέσποινα της υπέροχης βραδιάς και Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κατερίνα Βέτσιου υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους με έναν ουσιαστικό λόγο και καταχειροκροτήθηκε.

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο πριν τη λήξη του τριήμερου εθνικού πένθους και η Φιλόπτωχος σεβόμενη τους συνανθρώπους που χάθηκαν στον υγρό τάφο της Μεσογείου ζήτησε από όλους να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στην μνήμη τους, γνωρίζοντας ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις χρειάζονται πολύ χρόνο αλλά και προσπάθεια για να διοργανωθούν από την αρχή.

 

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης.

 

Το πάρτυ ¨έντυσε¨ με την υπέροχη φωνή του ο Πασχάλης, ο αγαπημένος τραγουδιστής της Ελληνικής Pop μουσικής
σε μια εκδήλωση που χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές με χρυσές επιτυχίες από τις δεκαετίες 60s, 70s, 80s, 90s μέχρι και σήμερα.

 

Όσοι παραβρέθηκαν έγιναν μάρτυρες ενός επετειακού πάρτυ που τα είχε όλα και θα το θυμόμαστε για χρόνια...τούρτα γενεθλίων για τα 70 χρόνια του συλλόγου, εορτασμό γενεθλίων, επίδειξη χορευτικών ικανοτήτων από τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και μελών της δημοτικής αρχής που μοιράστηκαν την πίστα με τις συζύγους τους, παρέλαση ταλέντων σε τραγούδι και χορό και έντονο συναυλιακό κλίμα.

 

Ο Πασχάλης εξέπληξε τους πάντες με την υπέροχη φωνή του, την απίστευτη ενέργειά του και την προσήνειά του αφού ήταν ιδιαίτερα προσιτός, ευγενικός και πρόσχαρος, κατάφερε να μετατρέψει όλους όσους παραβρέθηκαν σε μια μεγάλη παρέα που τραγουδούσε μαζί του όλες τις δικές του επιτυχίες αλλά και διαχρονικά τραγούδια που άφησαν εποχή και απέδειξε ότι κρατά επάξια τα σκήπτρα του διαχρονικότερου pop τραγουδιστή.

 

Το κοινό χόρεψε, τραγούδησε και διασκέδασε με την ψυχή του σε ένα πάρτυ που όποιος δεν ήρθε πραγματικά έχασε!

 

Το Δημοσιογραφικό site Αlexandriamou.gr έδειξε για μία ακόμη φορά την κοινωνική εταιρική του ευθύνη με την προσφορά του στην πράξη  αφού ήταν ο επίσημος χορηγός της εκδήλωσης και στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της Φιλοπτώχου, η οποία επιτελεί σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο εδώ και 70 χρόνια και είναι παρούσα για να βοηθήσει ουσιαστικά όποιον πραγματικά το έχει ανάγκη και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη και όχι στα λόγια αφού στέκεται αρωγός στα προβλήματα της κοινωνίας παραδίδοντας μαθήματα ήθους και εθελοντισμού.

 

Καθήκον όλων μας να ενισχύουμε με κάθε τρόπο τις δράσεις του συλλόγου! Συγχαρητήρια στο Δ.Σ.!

 

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας