Απόλυτα επιτυχημένη η μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νησίου...αν και δεν είχε σύμμαχο τον καιρό! Κύριο

Απόλυτα επιτυχημένη η μουσικοχορευτική εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νησίου...αν και δεν είχε σύμμαχο τον καιρό!

Η καρδιά της ευρύτερης περιοχής χτύπησε το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Νησί Ημαθίας και συγκεκριμένα στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νησίου με αφορμή την εορτή των πολιούχων του χωριού, Αγίων Αναργύρων.

 

Δυστυχώς η εκδήλωση δεν είχε σύμμαχο τον καιρό, αφού μια καλοκαιρινή μπόρα υποχρέωσε τους διοργανωτές να πραγματοποιήσουν το εν λόγω δρώμενο στον εσωτερικό χώρο του Κοινοτικού καταστήματος, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από κόσμο.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαρσαμοπούλου Δήμητρα και χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Παναγιώτης Πατρίκας, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο και την υποψήφια Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Δώρα Κουρκουτά που προσέφεραν ηθικά και οικονομικά στο σύλλογο. Καθώς και τον Βουλευτή Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδη για την προσφορά του καυστήρα στο δημοτικό σχολείο γιατί όπως τόνισε τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται γνωστές και να επικροτούνται.

 

Επίσης ο σύλλογος τίμησε και βράβευσε δυο καταξιωμένους αθλητές, τον Νίκο Τουλίκα και τον Κωνσταντίνο Χαμαλίδη για τη μεγάλη τους προσφορά στον Αθλητισμό και για τη συμβολή τους στην δημιουργία υποδειγματικών κοινωνικών προτύπων, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

 

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται πως με σκληρή δουλειά και υπομονή όλα είναι δυνατά! Συγχαρητήρια Κώστα και Νίκο...συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους...!!!!

 

Τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού συλλόγου Νησίου με την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου κ. Νίκου Φωτόπουλου και ο σύλλογος Ποντίων Ριζού Σκύδρας υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Βαγγέλη Λάχανη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και χορευτική ανάσα και αποτύπωμα που ζέστανε τον Πολιτισμό του τόπου και τις καρδιές των πολυάριθμων παρευρισκομένων που καταχειροκρότησαν με ενθουσιασμό τα χορευτικά σχήματα.

 

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας