Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στις 7 Ιουνίου 2024 Κύριο

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: Η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στις 7 Ιουνίου 2024

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ΄΄ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ΄΄ στην πόλη της Αλεξάνδρειας την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.


Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας και το Επιμελητήριο Ημαθίας.


Το καταναλωτικό κοινό ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας γι’ ακόμη μια χρονιά. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης μουσικοί Dj’s γέμισαν με καλοκαιρινή διάθεση την κεντρική οδό και πλήθος κόσμου ενημερώθηκε και απόλαυσε τις δημιουργίες των επιχειρήσεων που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ συμμετείχαν στην εκδήλωση.


Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά μέχρι τις 23:00 το βράδυ, με μεγάλες προσφορές και με πάρα πολύ διάθεση εκ μέρους των καταστηματαρχών. Η επισκεψιμότητα ήταν μεγάλη και η κατανάλωση υψηλή για την εποχή και παρόλο που το μειωμένο οικογενειακό εισόδημα είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του εμπορικού κόσμου, η προσπάθεια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μιας και ο τζίρος της βραδιάς ήταν αισθητά μεγαλύτερος από την προηγούμενη ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ.


Η καθιέρωση του θεσμού της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» στη συνείδηση του κόσμου αποδεικνύει γι΄ άλλη μια φορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι αποτελεί σπουδαίο εμπορικό γεγονός, αναδεικνύοντας την αγορά και την επιχειρηματικότητα της πόλης μας ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ και Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

 

 

ΤΟ Δ.Σ.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας