Σε ατμόσφαιρα χαράς, ενότητας και παράδοσης και μέσα σε ένα ζεστό και ιδιαίτερα φιλόξενο κλίμα πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Βασιλόπιτας της Ένωσης Ποντίων Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του συλλόγου.
Μέλη και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δ.Σ. του συλλόγου, τιμώντας με την παρουσία τους μια όμορφη εκδήλωση γεμάτη ευχές, χαμόγελα και ποντιακή παράδοση. Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ακόμη απόδειξη της δυναμικής και της συνοχής της Ένωσης, που με συνέπεια διατηρεί ζωντανά τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά του Πόντου.
Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία, δημιουργικότητα και μια χρονιά γεμάτη δράσεις και πολιτισμό.
Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!

