Ενθουσίασε η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας! Κύριο

Ενθουσίασε η υπέροχη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Χορωδιών του Δήμου Αλεξάνδρειας!

 Γιορτινή η ατμόσφαιρα το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο γεμάτο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας στη Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Χορωδιών του Δήμου μας .

 

Τη συναυλία προλόγισε η κ. Βίκυ Δρίζη. Χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Ελένη Λφαζάνη και ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Δελιόπουλος.

Οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας εξέπληξαν για μία ακόμη φορά με την οργάνωση και τις μελωδικές φωνές των Μελών τους αφού
ενίσχυσαν το πνεύμα των ημερών και καλλιέργησαν τις αξίες της αγάπης και της προσφοράς.

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι χορωδίες μας συγκίνησαν και ξεσήκωσαν όσους παραβρέθηκαν
στην εκδήλωση.

 

Οι ¨Αλεξανδρινές Φωνές¨ μας μετέφεραν, με τον ομορφότερο τρόπο, στο πνεύμα των Χριστουγέννων με το χριστουγεννιάτικο ποίημα του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι ¨Το Θείο Δώρο¨ και η ¨Μελισσάνθη¨ ερμήνευσε ελληνικά και ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και απογείωσε το εορταστικό κλίμα σε διεύθυνση Ελένης Θεοδωρίδου. Στο πιάνο ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

 

Στο τέλος τα μέλη των χορωδιών επεφύλασσαν μία έκπληξη στο κοινό αφού πρόσφεραν χαρά και χορό, ξεχύθηκαν σε όλο τον χώρο του Πνευματικού Κέντρου χορεύοντας και τραγουδώντας και καταχειροκροτήθηκαν, υπενθυμίζοντας μας ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων πρέπει να φωλιάσει μέσα στις καρδιές μας τις Άγιες αυτές μέρες φέρνοντας χαρά και αισιοδοξία.

 

Συγχαρητήρια σε όλους! Με την ευχή η μαγεία των Χριστουγέννων να αγγίξει όλους τους ανθρώπους, να τους κάνει καλύτερους και να χαρίσει Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!

 

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας