Επιτυχημένη και με πολύ κόσμο η "18η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ"2023 στην Αλεξάνδρεια - Φωτορεπορτάζ και βίντεο! Κύριο

Επιτυχημένη και με πολύ κόσμο η "18η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ"2023 στην Αλεξάνδρεια - Φωτορεπορτάζ και βίντεο!

Με επιτυχία η ΚΕΔ Αλεξάνδρειας και η Πρόεδρός της Ελένη Λαφαζάνη, πιστοί στο ραντεβού τους, διοργάνωσαν το βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023 για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη πλέον ¨18η ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ¨ στο κέντρο της Αλεξάνδρειας με την συμμετοχή 30 και πλέον πολιτιστικών συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας και εκατοντάδων πολιτών που γεύτηκαν παραδοσιακές πίτες με διαφορετικές και ξεχωριστές συνταγές .

 

Όλοι οι πολίτες είχαν τη χαρά να γευτούν υπέροχες πίτες αλλά και πολλά εκλεκτά εδέσματα φτιαγμένα με συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά με πολύ μεράκι από τα μέλη του συλλόγων.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Ελένη Λαφαζάνη, Πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας και χαιρέτισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης.

 

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και οι συνεργάτες του πέρασαν από τα περίπτερα των συλλόγων που συμμετείχαν και τους ευχαρίστησαν για την συνεργασία τους δίνοντάς τους ένα αναμνηστικό δώρο και συγχαίροντας τους για την όλη τους προσπάθεια.

 

Τη γιορτή πλαισίωσε η φωνή της λαϊκής τραγουδίστριας Γιώτας Γρίβα.

 

Η συναυλία με τη δημοφιλή δημοτική τραγουδίστρια Γιώτα Γρίβα, αποτέλεσε όπως ήταν αναμενόμενο, πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες στην 18η Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια. Η Γιώτα Γρίβα ανέβηκε στην πίστα , το κέφι έφθασε στο κατακόρυφο και ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με ατελείωτο χορό.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας