Φιλόπτωχος Αλεξάνδρειας: Επιτυχημένη Κοπή Βασιλόπιτας και γλέντι για καλό σκοπό!(φωτο) Κύριο

Φιλόπτωχος Αλεξάνδρειας: Επιτυχημένη Κοπή Βασιλόπιτας και γλέντι για καλό σκοπό!(φωτο)

¨Φιλανθρωπία είναι η αρετή της καρδιάς, ισούται με την ανθρώπινη ενεργητικότητα, τον εθελοντισμό, την προσφορά και την αλληλεγγύη, με απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο «άλλος» γίνεται ο όρος της ύπαρξής μας γιατί σημασία έχει να δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα!¨

 

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 το απόγευμα στην αίθουσα δεξιώσεων ΛΕΜΟΝΑ η Φιλοπρόοδος - Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την καθιερωμένη, εθιμοτυπική κοπή βασιλόπιτας, η οποία συνοδεύτηκε από ένα ωραίο γλέντι για καλό σκοπό που τα είχε όλα!!! Κέφι, χορό, κληρώσεις, δώρα!

 

Η ατμόσφαιρα ζεστή και φιλική με την Πρόεδρο και ψυχή της Φιλοπτώχου κ. Κατερίνα Βέτσιου συνοδευόμενη από το δραστήριο Δ.Σ. να κόβει τη βασιλόπιτα και να καλωσορίζει όσους παραβρέθηκαν.

 

Πρωτότυπα δωράκια δόθηκαν στα μέλη, τα οποία γλέντησαν, διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.

 

Η Φιλόπτωχος - Φιλοπρόοδος γυναικών Αλεξάνδρειας είναι παρούσα και έτοιμη να βοηθήσει ουσιαστικά όποιον πραγματικά το έχει ανάγκη και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη και όχι στα λόγια αφού στέκεται αρωγός στα προβλήματα της κοινωνίας παραδίδοντας μαθήματα ήθους και εθελοντισμού.

 

Το alexandriamou.gr εύχεται κάθε επιτυχία στο δύσκολο φιλανθρωπικό έργο της Φιλοπτώχου, η κοινωνία και οι πολίτες οφείλουν να σταθούν αρωγοί στη σημαντικότατη προσφορά του αξιόλογου συλλόγου και να ενισχύουν με κάθε τρόπο τις δράσεις του!

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας