Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας 7/10 ΕΩΣ 11/10 Κύριο

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας 7/10 ΕΩΣ 11/10

Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας, από το Σάββατο 7 έως την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 έχει ως εξής:

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής στην Ελαφίνα Ημαθίας.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το πρωί θα τελέσει τα θυρανοίξια του αναινισμένου Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στο Άδενδρο και εν συνεχεία θα τελείσει Θεία Λειτουργίας.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί θα ομιλήσει στην ΓΕΧΑ Βεροίας με θέμα : "Η Βασίλισσα των αρετών".

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης και στην συνέχεια θα παραστεί στην πρώτη σύναξη κατηχητών στο Κέντρο Πολιτισμού "Παντάνασσα" Ναούσης.

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 5:30 μ.μ. θα τελέσει τον αγιασμό για τον κύκλο μελέτης Αγίας Γραφής στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Βέροια (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος).

Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. θα τελέσει τον αγιασμό για την έναρξη της νέας χρονιάς του ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως στο πνευματικό κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στην Βέροια επί της οδού Βενιζέλου.

Την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού στην Πατρίδα επί τη εορτή του Αγίου Φιλοθέου Κόκκινου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας