Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας Κύριο

Η κίνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου και Οσίου Παισίου του Αγιορείτου στο Πλατύ Ημαθίας.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 6:00μ.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στην Νάουσα θα υποδεχτεί το Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως απο την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και εν συνεχεία θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό .

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στην Νάουσα.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Κυμίνων.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 6:30μ.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην εσπερίδα με θέμα : «ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ» Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος – Άγιος Λουκάς Ιατρός στο Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στην Νάουσα.

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επι τη εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Βρυσάκι.

Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 8:30μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και της Αγίας Οικογενείας αυτού. Κατα την διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκυνήση το ιερό λείψανο του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά που αποθησαυρίζεται στην ιερά μονή.

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επι τη εορτή του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επι τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου Νεοκαισαρείας στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου στην Αγκαθιά.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 6:30μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Νάουσα ενόψει της ενάρξεως του Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παραδοσιακών Χορών του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας