Η ANASTASIA ¨τρέλανε¨ τη νεολαία και αποθεώθηκε από το κοινό στην Αλεξάνδρεια(φωτο-βίντεο) Κύριο

Η ANASTASIA ¨τρέλανε¨ τη νεολαία και αποθεώθηκε από το κοινό στην Αλεξάνδρεια(φωτο-βίντεο)

Εντυπωσιακή η συναυλία της Αναστασίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

 

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής & Κοινωνικής Ωφέλειας Φροντίδα και Υγεία στο Σπίτι ΚοινΣΕπ διοργάνωσε μια μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης, με την τραγουδίστρια - φαινόμενο ANASTASIA.

 

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα καλύψουν βασικές ανάγκες για τους συμπολίτες μας, στα χωριά της Θεσσαλίας, που επλήγησαν πρόσφατα από τις καταστροφικές πλημμύρες .

 

Η Αναστασία ξεσήκωσε το κοινό στην συναυλία που έδωσε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο κατάμεστο Δημοτικό Αμφιθέατρο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

 

Μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπημένες τραγουδίστριες της εποχής μας, η Αναστασία πρόσφερε μία μαγική συναυλία πέρα από κάθε προσδοκία με τις μοναδικές επιτυχίες της, «Αμαρτίες», «Λίγο-λίγο» κ.α.

 

Το single της Αναστασίας "Αμαρτίες" είναι και επίσημα το πρώτο λαϊκό τραγούδι με διαμαντένια απονομή στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας.

 

Η Αναστασία έχει κάνει δυναμική είσοδο στο χώρο της ελληνικής μουσικής και όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Κατάφερε να κερδίσει αμέσως το κοινό της Αλεξάνδρειας με τη γνήσια λαϊκή της φωνή με τον κόσμο να αναπαράγει τις ¨Αμαρτίες”, που έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η Αναστασία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου, ¨τρέλανε¨ τη νεολαία και αποθεώθηκε από το κοινό.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας