Η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας έκοψε τη Βασιλόπιτά της (φώτο-βίντεο) Κύριο

Η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας έκοψε τη Βασιλόπιτά της (φώτο-βίντεο)

Με πολύ κέφι και χορό πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου η κοπή πίτας της Φιλοπτώχου - Φιλοπροόδου Γυναικών Αλεξάνδρειας στην ανακαινισμένη αίθουσα δεξιώσεων ¨Κάστρο¨.

Η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου Κατερίνα Βέτσιου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά, στη συνέχεια έκανε μια αναφορά στις πλούσιες δράσεις του συλλόγου για την χρονιά που διανύσαμε ενώ μίλησε και για τις μελλοντικές που θα λάβουν χώρα το 2020.

Έπειτα η γραμματέας της Φιλοπτώχου Βασιλική Τριανταφύλλου διάβασε την ευχαριστήρια επιστολή που απέστειλε ο Πατήρ Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου για τη δωρεά της Φιλοπτώχου προς τα παιδιά από τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από μια εκδήλωση του συλλόγου.

Έπειτα ακολούθησε η κοπή της πίτας ενώ μοιράστηκαν ατομικά πιτάκια .

Από την κοπή της πίτας, τυχερή ήταν η Δάφνη Μητσοπούλου έπειτα από κλήρωση αφού το φλουρί έτυχε στο κομμάτι του Χριστού ενώ από τα ατομικά η τυχερή ήταν η κ. Οικονομοπούλου Δήμητρα που έλαβε ένα αναμνηστικό δώρο από το σύλλογο.

Στη συνέχεια η ορχήστρα του Δημήτρη Κύρτσου με τους συνεργάτες τους και το περίφημο νταούλι από τη Γουμένισσα ξεσήκωσε τον κόσμο από το πρώτο τραγούδι και η πίστα δεν άδειαζε από τους χορευτές.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας