Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό Ημερολόγιο του Π. Σ. Καμποχωρίου "Μέγας Αλέξανδρος" Κύριο

Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό Ημερολόγιο του Π. Σ. Καμποχωρίου "Μέγας Αλέξανδρος"

 Κυκλοφόρησε ένα ακόμη εντυπωσιακό Ημερολόγιο του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Καμποχωρίου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ με αναφορά στις

δράσεις του συλλόγου και των μελών του που δυστυχώς λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν ήταν πολυάριθμες και πολυποίκιλες όσο συνήθως .

Η Διοίκηση του συλλόγου αφιέρωσε το Ημερολόγιο της σε ένα σεργιάνισμα στις εκδηλώσεις του εν λόγω συλλόγου μέσα από φωτογραφικό υλικό που "ξεδιπλώνεται".

Το κάθε δρώμενο είναι αδιαμφισβήτητα συνδεδεμένο με συναισθήματα και μνήμες... είναι συγκινητικό γιατί μέσα από την παράθεση των φωτογραφιών έχουμε πάντα να θυμηθούμε πολλά......όμορφα, μικρά και περασμένα μα όχι μακρινά... Αξίζει λοιπόν να αφεθούμε νοσταλγικά έστω και για λίγο σε γλυκιές, νοσταλγικές αναμνήσεις...

Η όμορφη σχεδίαση, η άψογη εκτύπωση και η πλούσια φωτογραφική ύλη, συνιστούν το «Ημερολόγιο 2021» του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμποχωρίου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ ,ένα σημαντικό δώρο για εμάς, τους φίλους μας και τις οικογένειές μας , που θα κοσμήσει όμορφα τον τοίχο του σπιτιού ή της επιχείρησής μας!

Γραφιστική - εκτυπωτική επιμέλεια: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καμποχωρίου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨ σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και χαμόγελο.

 

kampoxori281

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας