Κινηματόδρασις - Προβολή του ντοκιμαντέρ "Γαβριέλα - Η Γερμανίδα με το ποδήλατο"

Κινηματόδρασις - Προβολή του ντοκιμαντέρ "Γαβριέλα - Η Γερμανίδα με το ποδήλατο"
Αγαπητά μέλη,

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στις 21:00 θα προβληθεί στην λέσχη Κινηματόδρασις, το ντοκιμαντέρ του Δομίνικου Ιγνατιάδη με τίτλο "Γαβριέλα - Η Γερμανίδα με το ποδήλατο" Στην προβολή θα είναι παρών και ο σκηνοθέτης και θα ακολουθήσει Q&A.

Είναι το 2ο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους του Αλεξανδρινού σκηνοθέτη, το οποίο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2021. Η προβολή θα είναι ιδιωτική για τα μέλη της Κινηματόδρασις και απαιτείται προεγγραφή!  Κράτηση θέσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς και όλα τα πρωτόκολλα, μάσκες, αποστάσεις, πιστοποιητικά και τεστ για την είσοδό σας. Λίγα λόγια για την ταινία :

ΣΥΝΟΨΗ

H ιστορία μιας γυναίκας γεννημένης στη μεταπολεμική Γερμανία και της ακαταμάχητης ανάγκης της να ζή́σει, να αγαπή́σει και να έχει αξία. Δυο χρόνια μετά τον θάνατό της, ο γιος της ξεκινά μια ενδελεχή έρευνα στο ημερολό́γιο της, στην αλληλογραφία της, στους ανθρώπους και στα μέρη που γνώ́ρισε. Έ́να ταξίδι από τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας μέ́χρι την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας, που διατρέ́χεται από ένα και μόνο ερώτημα: «Τι είδους ζωή είναι αυτή;» Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο γιος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη μητέρα του, την πάντα φευγάτη, την πάντα κάπου αλλού: τη «Γερμανίδα με το ποδήλατο».

 
 
 
 
 

Σκηνοθεσία: Δομήνικος Ιγνατιάδης

Σενάριο: Δομήνικος Ιγνατιάδης, Μαρίτα Τζατζαδάκη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Νίκος Θωμάς, Βασίλης Καλέμος

Μοντάζ: Χρόνης Θεοχάρης

Ήχος: Σταύρος Συμεωνίδης, Βασίλης Καλέμος, Μαρίτα Τζατζαδάκη

Μουσική: The Boy (Αλέξανδρος Βούλγαρης)

Ηθοποιοί: Effi Rabsilber (Γαβριέλα νεαρή, αφηγήτρια), Αλέξανδρος Κωχ (αφηγητής), Ευλαμπία Ζαβού (αφηγήτρια), Μαρίτα Τζατζαδάκη (Γαβριέλα μεγάλη)

Παραγωγή: Blackbird Production

Παραγωγοί: Ελένη Κοσσυφίδου

Συμπαραγωγή: Με την υποστήριξη: Φυσιολογική ΙΚΕ - Οργανισμός Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων

Αφήγηση: Effi Rabsilber

Φορμάτ: DCP

Χρώμα: Εγχρωμο

Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα

Έτος Παραγωγής: 2021

Διάρκεια: 95΄

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Με εκτίμηση
ΔΣ Κινηματόδρασις

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας