Κινηματόδρασις: Εκδήλωση ¨Το περιβάλλον μέσα από τις ταινίες τεκμηρίωσης – ντοκιμαντέρ¨ Κύριο

Κινηματόδρασις: Εκδήλωση ¨Το περιβάλλον μέσα από τις ταινίες τεκμηρίωσης – ντοκιμαντέρ¨

“Το περιβάλλον μέσα από τις ταινίες τεκμηρίωσης – ντοκιμαντέρ”

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας (IASFF8), το οποίο διεξάγεται για όγδοη συνεχή χρονιά, από 29 Ιουν έως 3 Ιουλ 2022 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση “Το περιβάλλον μέσα από τις ταινίες τεκμηρίωσης – ντοκιμαντέρ”.

Η εκδήλωση διάρκειας μίας ώρας περίπου, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και ώρα 19:00, στο χώρο της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας “Κινηματόδρασις”, Σοφοκλή Βενιζέλου, 9, 59300, Αλεξάνδρεια, υπό την διεύθυνση της κ. Ιωάννας Κωσταρέλλα, επίκουρης καθηγήτριας του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όσες και όσους έχουν εργαστεί ή ενδιαφέρονται για το θέμα, και σε επαγγελματίες του χώρου της δημοσιογραφίας και του κινηματογράφου.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτική περιγραφή και λεπτομέρειες σχετικά με τη δομή, το περιεχόμενο και την εισηγήτρια στο επισυναπτόμενο αρχείο καθώς και στην εκδήλωση στο Facebook :https://rb.gy/nojojf

Οι ενδιαφερόμενες/οι που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να υποβάλλουν εύκολα εκδήλωση ενδιαφέροντος, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: shorturl.at/gqEJX


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 6980 575 196.

 

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας
Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας “Κινηματόδρασις”

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας