Κυκλοφόρησε το Επετειακό - Συλλεκτικό Ημερολόγιο για τα 40 χορευτικά χρόνια του ΛΟΝΑΠ ¨Το Ρουμλούκι¨ Κύριο

Κυκλοφόρησε το Επετειακό - Συλλεκτικό Ημερολόγιο για τα 40 χορευτικά χρόνια του ΛΟΝΑΠ ¨Το Ρουμλούκι¨

Κυκλοφόρησε ένα ακόμη συλλεκτικό - επετειακό Ημερολογιο για τα 40 χρόνια του ΛΟΝΑΠ ¨Το Ρουμλούκι¨ με διακριτικό τίτλο ¨στα πατήματα του Ρουμλουκιού¨ και με αναφορά στην χορευτική καταγραφή του Ρουμλουκιού στον 20ο αιώνα.

Φέτος λοιπόν

η Διοίκηση του Λ.Ο.Ν.Α.Π. ¨Το Ρουμλούκι¨ αφιέρωσε το Ημερολόγιο της στα 40 χρόνια δημιουργικής χορευτικής παρουσίας του ίδιου του Ομίλου μέσα από φωτογραφικό υλικό και έγγραφα - αρχεία που μας οδηγούν σε ένα σεργιάνισμα στα χορευτικά πατήματα του τόπου μας!

Αξίζει λοιπόν να πιαστούμε όλοι μας σ΄αυτό το χορό...ένα χορό αναμνήσεων και αναπόλησης...ένα χορό που φέρνει και συγκίνηση...σε μικρούς και μεγάλους...
Ένα ¨Σεργιάνι¨λοιπόν για τους χορούς που έφυγαν και τους χορούς... που έρχονται!

Η όμορφη σχεδίαση, η άψογη εκτύπωση και η πλούσια φωτογραφική ύλη, συνιστούν το «Ημερολόγιο 2016» του Λ.Ο.Ν.Α.Π. ¨Το Ρουμλούκι¨ ένα σημαντικό δώρο για εμάς και τους φίλους μας και τις οικογένειές μας , που θα κοσμήσει όμορφα, με «χρώμα» Ρουμλουκιού, τον τοίχο του σπιτιού ή της επιχείρησής μας!

Τα ημερολόγια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο γραφείο του Συλλόγου στην τιμή των 5 ευρώ που είναι μια στήριξη για την συνέχιση και ενίσχυση του έργου που παράγει ο Σύλλογος.
τηλ. επικοινωνίας: 23330 24202

alexandriamou lonap hmerologio

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας