Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό Ημερολόγιο της Εστίας Ρουμλουκιωτών με πρωταγωνιστές ¨αστέρια¨ Κύριο

Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό Ημερολόγιο της Εστίας Ρουμλουκιωτών με πρωταγωνιστές ¨αστέρια¨

Το νέο της Ημερολόγιο για το έτος 2016 κυκλοφόρησε η Εστία Ρουμλουκιωτών σε μια πολυτελή έγχρωμη επιτραπέζια - επιτοίχια έκδοση γεμάτο από σταγόνες μνήμης και παράδοσης!
Ο διακριτικός τίτλος του

Ημερολογίου ¨Το Αύριο στο κάδρο του Χθες¨.

Το νέο ημερολόγιο τοίχου κυκλοφορεί σε πολυτελή έγχρωμη έκδοση, ενώ περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ιστορία, τον πολιτισμό και τον καθημερινό βίο των ανθρώπων του Ρουμλουκιού δοσμένο σε θεματικές ενότητες.
Η ιδιαίτερη καινοτομία και ομορφιά έγγειται στους πρωταγωνιστές του Ημερολογίου , οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τα μικρά αστέρια - χορευτές - μέλη του Συλλόγου που φωτογραφήθηκαν με μοναδική χάρη και παίρνοντας πολύ σοβαρά το ¨ρόλο¨ τους να ζυμώνουν, να κάνουν χάσκα, να φουρνίζουν, να βγάζουν τσίπουρο κ.τ.λ.
Τα υπόλοιπα...καλό θα είναι να τα θαυμάσετε αγοράζοντας το καλαίσθητο Ημερολόγιο και ενισχύοντας το Σύλλογο!

Η όμορφη σχεδίαση, η άψογη εκτύπωση και η πλούσια φωτογραφική ύλη, συνιστούν το «Ημερολόγιο 2016» ένα σημαντικό δώρο για εμάς και τους φίλους μας, που θα κοσμήσει όμορφα, με «χρώμα» Ρουμλουκιού, τον τοίχο του σπιτιού ή του γραφείου μας!

Τα ημερολόγια μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο γραφείο του Συλλόγου και στον χώρο διδασκαλίας χορού, στην τιμή των 5 ευρώ που είναι μια στήριξη για την συνέχιση του έργου που παράγει ο Σύλλογος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου της Εστίας Ρουμλουκιωτών σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά!

alexandriamou estia hmerologio

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας