Λευκή Νύχτα στην Αλεξάνδρεια: Μια δράση γεμάτη προσφορές, μουσική και πολιτισμό(φωτο) Κύριο

Λευκή Νύχτα στην Αλεξάνδρεια: Μια δράση γεμάτη προσφορές, μουσική και πολιτισμό(φωτο)

Μια βραδιά για μικρούς και μεγάλους προσέφερε η «Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Μαΐου στην Αλεξάνδρεια, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης. Η δράση αυτή αποτέλεσε μια γιορτή για το εμπόριο και τον πολιτισμό, με πλήθος δράσεων, μουσική, ειδικές προσφορές από τα καταστήματα και ενεργή συμμετοχή εκπαιδευτικών φορέων.

 

Οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αλεξάνδρειας άνοιξαν τις πόρτες τους σε μια "ανοιχτή αγορά", προσφέροντας εκπτώσεις και προωθητικές ενέργειες ενισχύοντας τη σύνδεση με το καταναλωτικό κοινό. Η καρδιά των εκδηλώσεων χτύπησε στην οδό Βετσοπούλου.

 

Στη δράση υπήρξε θεματική παρουσίαση με επίκεντρο τη σπουδαία Ελληνίδα συγγραφέα Πηνελόπη Δέλτα. Δείγματα του έργου της φιλοξενήθηκαν κατά μήκος του δρόμου, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν ή να ξαναθυμηθούν την προσφορά της στη νεοελληνική λογοτεχνία.

 

Το μουσικό σκηνικό της βραδιάς διαμόρφωσαν τρεις DJ, οι οποίοι φρόντισαν να διατηρηθεί ζωντανός ο παλμός της γιορτής από το απόγευμα έως αργά το βράδυ.

 

Στην «Λευκή Νύχτα» συμμετείχαν επίσης και φορείς με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ο καθένας με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

 

Συγκεκριμένα συμμετείχαν:

 

iPOSE photo booth

Dyslexia Centers

Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

ΚΔΑΠ Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί

ΚΔΑΠ Χαμόγελα

Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης»

ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ – Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού

Παιδικός Σταθμός ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ

Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Μιχαλόπουλος

 

Η «Λευκή Νύχτα» στην Αλεξάνδρεια έδωσε ραντεβού για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και δράσεις.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας