Μαθητές και εκπαιδευτικοί της Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημ. Σχολείου Κορυφής παρακολούθησαν θεατρική παράσταση στην παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας Κύριο

Μαθητές και εκπαιδευτικοί της Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημ. Σχολείου Κορυφής παρακολούθησαν θεατρική παράσταση στην παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας

Τη θεατρική παράσταση της παιδικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας: « Ένας Ελέφαντας στο Δωμάτιο» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Μαθητές και εκπαιδευτικοί της Δ’, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου Κορυφής Ημαθίας την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Βέροιας.

 

 

 

Λίγο πριν την έναρξη του θεατρικού έργου οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία υπό την καθοδήγηση του Σκηνογράφου και Ενδυματολόγου της παράστασης να πραγματοποιήσουν βιωματική δράση αποτυπώνοντας στο χαρτί σκέψεις και συναισθήματα.

 

 

 

Η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου ευχαριστούν θερμά για τη συνεργασία και φιλοξενία τον πρόεδρο του Δ.Σ. ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας κ. Δημήτρη Πυρινό, την καλλιτεχνική διευθύντρια κ. Καλλιόπη Σίμου καθώς και το διοικητικό προσωπικό του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και ιδιαίτερα τον κ. Τάσο Θώμογλου, τον κ. Γεωργόπουλο Δημήτρη και την κα. Λαμπρινή Δροσινού που με μοναδικό ενδιαφέρον και υποστήριξη συνεργάστηκαν και υποδέχθηκαν τους μαθητές/τριες δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση.

 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας