Με εντυπωσιακή LILA το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αλεξάνδρεια!(φωτο-βίντεο) Κύριο

Με εντυπωσιακή LILA το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αλεξάνδρεια!(φωτο-βίντεο)

Άναψε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αλεξάνδρειας σηματοδοτώντας την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων.

 

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:30 στον αύλειο χώρο μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξάνδρειας παρουσία πλήθους κόσμου που δήλωσε το παρόν του στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης!

 

Όμορφη η εκδήλωση, με σόου πυροτεχνημάτων που έκαναν τη νύχτα - μέρα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αλεξάνδρεια. Η πόλη φόρεσε τα γιορτινά της και καλωσόρισε επίσημα τα Χριστούγεννα.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλεξάνδρειας κ. Ελένη Λαφαζάνη.

 

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου από τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη και την εναρκτήρια ομιλία του, ακολούθησε η μουσική συναυλία με τη Λίλα Τριάντη η οποία είναι η πιο hot ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια, τo νέο icon - pop idol της νεολαίας που δεν μπορείς παρά να προσέξεις, γι΄ αυτό και μετρά ήδη συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής!

 

Η ταλαντούχα Λίλα Τριάντη επέδειξε το δικό της στυλ που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποια ξένη ποπ σταρ, είναι μία φρέσκια και δυναμική παρουσία στον χώρο, που ξεχώρισε και στην Αλεξάνδρεια τόσο για τη σκηνική της παρουσία, όσο και για τις φωνητικές της ικανότητες, ξεσήκωσε τον κόσμο που παρά το κρύο βρέθηκε στον προαύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου και πραγματοποίησε ένα δυναμικό live κερδίζοντας το κοινό της Αλεξάνδρειας.

 

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και γέμισαν τον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου με χαρά, ευχές και χαμόγελα.

 

Καλές γιορτές σε όλους!

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας