Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας από τη Φιλόπτωχο Γυναικών Αλεξάνδρειας! Κύριο

Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας από τη Φιλόπτωχο Γυναικών Αλεξάνδρειας!

¨Να είσαι μητέρα σημαίνει να μαθαίνεις τις δυνάμεις που δεν ήξερες ότι έχεις και να αντιμετωπίζεις τους φόβους που δεν ήξερες ότι υπήρχαν¨

 

Μια πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση για να τιμήσει τη Γιορτή της Μητέρας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το απόγευμα της Δευτέρας η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας στο Μεζέ-Μεζέ στον πεζόδρομο της πόλης, το οποίο ήταν κατάμεστο από φίλες και μέλη του συλλόγου.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Βέτσιου, η οποία ευχαρίστησε τα μέλη και τις πολυάριθμες φίλες του συλλόγου που παραβρέθηκαν για τη στήριξη τους και την αγάπη τους.

 

Στη συνέχεια η κα Ευαγγελία Λαζόγκα - Καραμούσα μίλησε για τη Μητέρα ενώ κατόπιν η μαθήτρια της Στ΄ τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου, Άννα Λιολιοπούλου απήγγειλε ένα υπέροχο ποίημα, το οποίο καταχειροκροτήθηκε από τις παρευρισκόμενες.

 

Η φετινή εκδήλωση ήταν γεμάτη απο όμορφες στιγμές και πολύ σημαντικές ανακοινώσεις για προγραμματισμό δράσεων που θα ακολουθήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Ο σύλλογος Φιλοπρόοδος - Φιλόπτωχος Αλεξάνδρειας θα διοργανώσει ένα Επετειακό PARTY για τα 70 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου
την Παρασκευή 16 Ιουνίου με τον αγαπημένο και διαχρονικότερο τραγουδιστή της ελληνικής Pop μουσικής, τον ΠΑΣΧΑΛΗ (Αρβανιτίδη)
με χρυσές επιτυχίες απο τις δεκαετίες 60s. 70s. 80s. 90s. μέχρι και σήμερα...

 

Αναμνηστικά δωράκια μοιράστηκαν σε όλες τις κυρίες που παραβρέθηκαν.

 

Η Φιλόπτωχος γυναικών είναι παρούσα και έτοιμη να βοηθήσει ουσιαστικά όποιον πραγματικά το έχει ανάγκη και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη και όχι στα λόγια, στέκεται αρωγός στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας παραδίδοντας μαθήματα ήθους και εθελοντισμού και οφείλουμε να έχει την αγάπη και τη στήριξη όλων μας.

 

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά για το πολύτιμο έργο που επιτελείται!

 

 

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας