Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ολυμπιακός Λουτρού γλεντάει και με βροχή - Χορός, κέφι και πλήθος κόσμου! Κύριο

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ολυμπιακός Λουτρού γλεντάει και με βροχή - Χορός, κέφι και πλήθος κόσμου!

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και όμορφες στιγμές χάρισε στο κοινό ο «Κένταυρος» Ολυμπιακός Λουτρού, με τη μεγάλη του εκδήλωση να πραγματοποιείται το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2026, στο γήπεδο Μπάσκετ του χωριού.

 

Και μπορεί η βροχή να έκανε αρκετές φορές την εμφάνισή της, ξεκινώντας και σταματώντας κατά διαστήματα, όμως ούτε για μια στιγμή δεν κατάφερε να χαλάσει το κέφι και τον χορό! Ο Κένταυρος απέδειξε πως ξέρει να γλεντάει… παντός καιρού, με τον κόσμο να παραμένει στο πλευρό της ομάδας και το γλέντι να συνεχίζεται κανονικά. Γιατί όταν υπάρχει διάθεση, παρέα και αγάπη για την ομάδα, ούτε οι ψιχάλες ούτε η βροχή μπορούν να σταματήσουν τον χορό. Ο Κένταυρος γλεντάει και στη βροχή – και τίποτα δεν τον σταματά!

 

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση του συλλόγου, αποδεικνύοντας πως ο «Κένταυρος» δεν αποτελεί μόνο ένα αθλητικό σωματείο με αξιόλογη παρουσία στο τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά και έναν ζωντανό πυρήνα κοινωνικής και πολιτιστικής δράσης.

 

Το πρόγραμμα της βραδιάς είχε έντονο μουσικό και λαϊκό χρώμα, με τη Τζίνα Μακριδάκη, τον Χάλκινα Γουμένισσας και μια δυνατή ομάδα μουσικών να ανεβάζουν το κέφι και να δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για μια πραγματική γιορτή.

 

Ο κόσμος έδωσε δυναμικά το «παρών», στηρίζοντας την προσπάθεια της διοίκησης και των ανθρώπων του συλλόγου. Η συμμετοχή και το κέφι των παρευρισκομένων επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά τη σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης που έχει δημιουργήσει ο «Κένταυρος» με την τοπική κοινωνία.

 

Ιδιαίτερη σημασία είχε και η παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων, συνεργατών, φίλων και ανθρώπων που βρίσκονται διαχρονικά δίπλα στον σύλλογο και στηρίζουν την προσπάθειά του.

 

Πέρα από τη διασκέδαση, τέτοιες εκδηλώσεις αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής ενός αθλητικού συλλόγου. Είναι οι στιγμές που η ομάδα συναντά την κοινωνία, οι αθλητές, η διοίκηση, οι γονείς, οι φίλαθλοι και οι φίλοι του συλλόγου γίνονται μια μεγάλη παρέα.

 

Ο «Κένταυρος» Ολυμπιακού Λουτρού διαθέτει έναν εξαιρετικό Πρόεδρο, τον κ. Θέμη Μουλόπουλο αλλά και ανθρώπους με διάθεση, μεράκι και όραμα, που εργάζονται ώστε ο σύλλογος να προχωρά μπροστά, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην ευρύτερη κοινωνική του παρουσία.

 

Μια όμορφη βραδιά που άφησε χαμόγελα, κέφι και τις καλύτερες εντυπώσεις, με τον «Κένταυρο» να συνεχίζει τη δική του ανοδική πορεία, έχοντας στο πλευρό του τον κόσμο που αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμή του.

 

Επιμέλεια άρθρου: Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας