Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους Κύριο

Οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας έκοψαν τη Βασιλόπιτά τους

 Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα στο ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙ στο Βρυσάκι.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ήταν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, καθώς επίσης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Όλγα Μοσχοπούλου.

 

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κέντρου Υγείας κ. Γιάννης Γκιουρτζής, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Κέντρου για τις προσπάθειες που καταβάλλει.

 

Ταυτόχρονα ευχήθηκε το 2023 να είναι μια καύτερη χρονιά για την πρωτοβάθμια υγειονομική φροντίδα του τόπου μας και δεσμεύτηκε ότι η Διοίκηση του Κέντρου Υγείας θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να είναι το κέντρο Υγέιας να έιναι αντάξιο των πολιτών που εξυπηρετεί αλλά και των ανθρώπων που δουλεύουν καθημερινά σ’αυτό.

 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας – γιατρός κ. Ιωάννης Σεϊμένης.

 

Η Διοίκηση του Κέντρου Υγείας απένειμε αναμνηστικά στο προσωπικό που συνταξιοδοτήθηκε το τελευταίο διάστημα.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με τραγούδι και χορό.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας