Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στο Μελικιώτικο πανηγύρι (φώτο) Κύριο

Οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στο Μελικιώτικο πανηγύρι (φώτο)

 "Ο Λαογραφικός Όμιλος Μελίκης και Περιχώρων διοργάνωσε την Παρασκευή 31/8 και το Σάββατο 1/9 διήμερες πανηγυρικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του Μελικιώτικου Πανηγυριού. Η διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα για τον ΛΟΜΠ καθώς αντιμετώπισε πολλά εμπόδια. Χάρη βέβαια στην ενότητα που χαρακτηρίζει τον σύλλογο όλα προσπεράστηκαν και έτσι πλήθος κόσμου κατέκλισε την πλατεία του πρώην Δημαρχείου Μελίκης και γλέντησε ως αργά το βράδυ της Παρασκευής με την ορχήστρα του Δημήτρη Παράσχου και στον ζουρνά τον Στέφανο Μπάμπαλο ενώ το Σαββατο με την ορχήστρα του Δημήτρη Ψαθά.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν εκτός από τα 4 τμήματα του ΛΟΜΠ( 3 παιδικά και ένα εφηβικό), ο ΜΛΣ Αιγινίου ‘Η Δήμητρα’ και η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων .

Το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε αποφάσισε να στηρίξει την εκδήλωση αλλά και τις αρχές του τόπου που ήταν παρούσες.

Ακόμη το ΔΣ ευχαριστεί τους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης:

  1. Το πρακτορείο Αχιλλέας TRAVELγια την προσφορά της μονοήμερης εκδρομής για 2 άτομα
  2. Την αθηναϊκή ζυθοποιία και ιδιαίτερα τον κύριο Βαλκάνα Κων/νο για την προσφορά μέρους των κιβωτίων μπύρας
  3. Τον κύριο Βούλγαρη Σωτήριο για την προσφορά κρεμμυδιών
  4. Τον κύριο Καρδάκο Θωμά και την windγια την προσφορά του κινητού
  5. Τον κύριο Κακάλη Οδυσσέα για την προσφορά ποσότητας πατάτας που προσφέρθηκε στα φιλοξενούμενα χορευτικά
  6. Το ζαχαροπλαστείο «Μπλεζιρ» για την προσφορά γλυκών που κεράστηκαν στα φιλοξενούμενα χορευτικά
  7. Το αρτοποιείο Χαβέλας για τα δωρεάν ψωμιά.
  8. Το λογιστικό γραφείο της κυρίας Χαλκίδου Βασιλικής για την δωρεάν προσφορά λογιστικών υπηρεσιών.

   Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των εκδηλώσεων οφείλετε στους εθελοντές. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. Πάνω από 40 άτομα βοήθησαν οικιοθελώς, χωρίς κάνενα όφελος,στην άρτια διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Το ΔΣ νοιώθει ιδιαίτερη χαρά που αυτά τα άτομα είναι μέλη του συλλόγου και τα ευχαριστεί από καρδιάς.

 Για το τέλος αφήσαμε ένα δυσάρεστο κομμάτι των ημερών που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ο πρόεδρος του ΛΟΜΠ Νικόλαος Γραμμενάς απουσίαζε από τις εκδηλώσεις λόγω ενός ατυχήματος που τον ανάγκασε να μείνει στο νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τώρα επέστρεψε στο σπίτι του. Εμείς το ΔΣ ,οι συνοδοιπόροι του στην θητεία που εκτελεί, του ευχόμαστε καλή ανάρρωση , σιδερένιος και γρήγορα στα ινία του συλλόγου.

Το ΔΣ του Λαογραφικού

Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων"

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας