Ομόφυλα Ζευγάρια: Η Ιερά Σύνοδος έστειλε επτασέλιδη επιστολή στους 300 της Βουλής Κύριο

Ομόφυλα Ζευγάρια: Η Ιερά Σύνοδος έστειλε επτασέλιδη επιστολή στους 300 της Βουλής

«Δεν μπορεί η απόκτηση παιδιών να γίνει εργαλείο αντιρατσιστικής ή εξισωτικής πολιτικής υπέρ των ομοφυλόφιλων ατόμων», τονίζεται στην επιστολή προς τους βουλευτές.

 

 

 

Με μια επτασέλιδη επιστολή προς τους 300 της Βουλής, η Ιερά Σύνοδος τάσσεται κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι καταργεί την μητρότητα και την πατρότητα.

 

 

 


«Καταργεί τη μητρότητα και την πατρότητα»

 

 

 

Η επιστολή της Ιεράς Συνόδου, αναφέρει μεταξύ άλλων για τα ομόφυλα ζευγάρια: «Ουδετεροποιεί τα φύλα στο πλαίσιο της σχέσης γονέων και παιδιών, μετατρέπει τους γονείς από πατέρα και μητέρα σε ουδετερόφιλους κηδόμενες και τοποθετεί τα δικαιώματα ομοφυλόφιλων ενηλίκων πάνω από τα συμφέροντα των μελλοντικών παιδιών, που θα επιτρέψει να έχουν ως γονείς ομόφυλα ζευγάρια και θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα ή μητέρα, σε ένα περιβάλλον σύγχυσης των ρόλων των δύο φύλων».

 

 

 

«Προκαλείται σύγχυση στο παιδί»

 

 


Σε άλλο σημείο, η επιστολή προς τους βουλευτές αναφέρει ότι η μονογονεϊκή οικογένεια είναι διαφορετική περίπτωση, κατά την οποία δεν προκαλείται σύγχυση στο παιδί για το ρόλο των γονέων καθώς εκεί υπάρχει στέρηση του ενός γονέα χωρίς αποκλείεται την παρουσία στη ζωή του παιδιού.

 

 

 

«Αντίθετα, η ομόφυλη οικογένεια προξενεί και τα δύο. Επιπλέον τα παιδιά αυτά συχνά δεν θα έχουν δυνατότητα γνωριμίας με τον άλλο βιολογικό γονέα τους. Δεν θα έχουν ούτε την προσωπική εμπειρία της παρουσίας του άλλου φύλου (αντίθετου των ομόφυλων γονέων τους) μέσα σε μια ετερόφυλη σχέση»…

 

 

 

«Δε μπορεί η απόκτηση παιδιών να γίνει εργαλείο αντιρατσιστικής ή εξισωτικής πολιτικής υπέρ των ομοφυλόφιλων ατόμων» αναφέρει η επιστολή της Ιεράς Συνόδου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας