Παρέλαση αστέρων στη ΔΕΘ - Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη! Κύριο

Παρέλαση αστέρων στη ΔΕΘ - Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή τον Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη!

Η ΔΕΘ γίνεται η μεγαλύτερη μουσική σκηνή του Σεπτεμβρίου – Πανταζής, Άντζελα, Ζουγανέλη, Μουζουράκης, Μαραβέγιας, Κοκκίνου και πολλοί ακόμη στη Θεσσαλονίκη!

 

Η αντίστροφη μέτρηση για την 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει και φέτος η διοργάνωση υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει επιχειρηματικότητα, καινοτομία, πολιτισμό και ψυχαγωγία. Σε μια χρονιά-ορόσημο, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την πρώτη διοργάνωση της ΔΕΘ, η έκθεση εγκαινιάζει μια νέα εποχή, παρουσιάζοντας τη Νέα ΔΕΘ ως έναν σύγχρονο και δυναμικό χώρο διεθνούς εμβέλειας.

 

Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ιαπωνία, η οποία θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πανόραμα επιχειρήσεων, οργανισμών και πολιτιστικών δράσεων, αναδεικνύοντας την τεχνολογική της υπεροχή, την ποιότητα και τη μοναδική κουλτούρα της.

 

Πέρα όμως από τα εκθεσιακά περίπτερα, τις επιχειρηματικές συναντήσεις και τις θεματικές δράσεις, η ΔΕΘ παραμένει πιστή στην παράδοση των μεγάλων μουσικών εκδηλώσεων, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης 21:30, ενώ η είσοδος στις μουσικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για όσους έχουν εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Music Events:

 

  • 6 Σεπτεμβρίου: Λευτέρης Πανταζής & Άντζελα Δημητρίου
  • 7 Σεπτεμβρίου: Stavento, Marseaux & Daphne Lawrence
  • 8 Σεπτεμβρίου: Πάνος Μουζουράκης & Κωστής Μαραβέγιας
  • 9 Σεπτεμβρίου: Έλλη Κοκκίνου & Ανδρομάχη
  • 10 Σεπτεμβρίου: Ελεωνόρα Ζουγανέλη
  • 11 Σεπτεμβρίου: Ακύλας
  • 13 Σεπτεμβρίου: Ρία Ελληνίδου

 

Το μουσικό πρόγραμμα καλύπτει κάθε γούστο, από το έντεχνο και την ποπ μέχρι το λαϊκό τραγούδι, φιλοδοξώντας να προσελκύσει επισκέπτες όλων των ηλικιών και να χαρίσει ξεχωριστές βραδιές στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας.

 

Η 90ή ΔΕΘ αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 1.000 εκθέτες, πάνω από 200.000 επισκέπτες, περισσότερα από 400 B2B επιχειρηματικά ραντεβού, 10 και πλέον θεματικά αφιερώματα, πολιτιστικές εκδηλώσεις, το JuniorLand και δεκάδες παράλληλες δράσεις, επιβεβαιώνοντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

 

Με ιστορία ενός αιώνα, η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης συνεχίζει να αποτελεί θεσμό για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέροντας κάθε χρόνο ένα μοναδικό «ραντεβού» επιχειρηματικότητας, πολιτισμού και διασκέδασης, με τις φετινές μουσικές βραδιές να αναμένονται ως ένα από τα μεγάλα highlights του Σεπτεμβρίου.

 

Γράφει η Έφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας