Πασχαλινά δέματα αγάπης μοίρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων

Πασχαλινά δέματα αγάπης μοίρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων

Το διήμερο 29 και 30 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις των συσσιτίων της Ιεράς μας Μητροπόλεως στη Βέροια και τη Νάουσα.

 

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Δευτέρας, 29ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων συμπαραστατούμενος από τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αρχιμ. Παύλο Παπαδόπουλο, την πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας κ. Ευσεβεία Γκουντή – Δουλγέρογλου, στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του συσσιτίου της πόλεως της Βεροίας μοίρασαν από ένα πασχαλινό δέμα αγάπης σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

 

Αντίστοιχα δέματα, μοίρασε ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων το μεσημέρι της Τρίτης, 30ηςΑπριλίου, στο συσσίτιο της ηρωικής πόλεως της Ναούσης μαζί με τον Υπεύθυνο του Συσσιτίου Πρωτοπρ. Νικόλαο Παπαθεοδώρου και τις εθελόντριες.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε θερμά όσους διακονούν στα συσσίτια της Ιεράς μας Μητροπόλεως στη Βέροια, τη Νάουσα και τη Χαλάστρα, τα οποία καθημερινά προσφέρουν συνολικά 500 μερίδες φαγητού. Τα τρόφιμα που περιείχαν τα πασχαλινά δέματα αγάπης συγκεντρώθηκαν στις δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με τίτλο: «Ερχόμενος ο Κύριος» που διοργάνωσε η Ιερά μας Μητρόπολη στη Βέροια και τη Νάουσα την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Παράλληλα ο Ποιμενάρχης μας εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Βεροίας για τη συμπαράσταση και την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως μας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας