Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 1 έως 8 Ιουνίου

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 1 έως 8 Ιουνίου

Την Τρίτη 1 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».    

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Η Φιλική Εταιρεία», στη σειρά των ομιλιών Μαρτύρων και ηρώων αίματα με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821 μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Το Σάββατο 5 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Αρσενίου Επισκόπου Βεροίας.

Το Σάββατο 5 Ιουνίουστις 7:00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση της 3ης Ιατρικής Εβδομάδας του Αγίου Λουκά του Ιατρού μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  

Την Κυριακή 6 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Πατρίδας, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών της κοινότητας Πατρίδας.

Την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση της 3ης Ιατρικής Εβδομάδας του Αγίου Λουκά του Ιατρού με θέμα: «Η προσωπικότητα του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως της Κριμαίας», στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. 

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου στις 10:30 π.μ. θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Ιερατική Ημερίδα με θέμα: «Η προσφορά του Ιερού Κλήρου στους Αγώνες του Έθνους» στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τρίτη 8 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού, στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».    

Την Τρίτη 8 Ιουνίουστις 9:00 μ.μ.θαιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στονΙερόΜητροπολιτικό Ναότων Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής τηςΑποδόσεωςτουΠάσχα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας