Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 12 έως 19 Δεκεμβρίου

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 12 έως 19 Δεκεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης

Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Κουλούρας.  

Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνος, Επισκόπου Τριμυθούντος, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM». 

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90.2 FM». 

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Αγίου Ελευθερίου Διαβατού.  

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Εξομολόγηση: κορύφωση της μετανοίας» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM. 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και Οσίου Νικοδήμου Βεροίας θα τελέσει Δοξολογία με την ευκαιρία της εορτής των τριών Παίδων εν καμίνω, Προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος.  

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου θα ομιλήσει στις κατά τόπους Ιερατικές Συνάξεις:   

- στις 11:30 π.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και 

- στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. 

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης.  

Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου.     

 
 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας