Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 23/3 έως 28/3 Κύριο

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 23/3 έως 28/3
Την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον  Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην διαδικτυακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για την εθνική και θρησκευτική εορτή της 25ης Μαρτίου με θέμα: «Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους των Ελλήνων». Την εκδήλωση μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Την Πέμπτη 25 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη θεομητορική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και στη συνέχεια θα τελέσει τρισάγιο στο ηρώο της πόλεως. 
Την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι θα αναγνώσει το μήνυμα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος για την εθνική και θρησκευτική εορτή, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Η θυσία στη ζωή των Ελλήνων» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Μαρτύρων και Ηρώων αίματα», με την ευκαιρία του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Β΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με θέμα: «Γρηγόριος Παλαμάς, ο Αρχιεπίσκοπος της Θεσσαλονίκης, ο ασκητής της Βεροίας», στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 7:30 μ.μ. θα απευθύνει χαιρετισμό στην διαδικτυακή Σύναξη Κατηχητών και Κυκλαρχών που διοργανώνει το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεως μας και θα ομιλήσει με θέμα: «Μηνύματα για τη νεότητα μέσα από τους αγώνες για την ελευθερία». 
Την Κυριακή 28 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Θεία Λειτουργία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
Την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Γ΄ Κατανυκτικό Εσπερινό και θα ομιλήσει στον υπό κατασκευή Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Ο Εσπερινός θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΙΜΒΝΚ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας